rabalder…


gänget...foto: AntoniaB © 2014

18 tankar om “rabalder…

  • Jag gör inte så stor sak av det. Den tog jag bara medan jag gick i farten. Jag stannar inte upp och håller på med inställningarna. Å andra sidan så tror jag inte alls att de hade tyckt att jag var påträngande utan hade bara börjat pjäxa lite.

   Gilla

 1. Fin gatubild, jag tränar som attan på att få till det, har ju köpt mig en Sony A7 nu så mycket att vänja sig vid. Gillar gatufoto mer och mer, märker att man hela tiden letar bilder numera när man går på stan. Ha det bra nu!

  Gilla

  • Sony gör ju bra kameror och har hört att Sony A7 är vass. Du är som jag vågar testa nya saker. Kul för alla kameror kan nåt annat en den är man van vid.
   Nu har du en hel del samling av kameror. Kul!
   Jag har nu tufft ekonomiskt och får vara nöjd med dem jag har. Livet. 🙂

   Gilla

 2. Ser ut som om dom väntar på någon eller något..
  Bra fotat.. Blir folk aldrig sura när du fotar dom eller märker dom inget..
  jag är inte lika modig som du när det gäller människor..
  Kram…

  Gilla

  • Jag är inte heller så modig.
   Den bilden tog jag bara i farten och den blev bra. Men inte alltid får till fokusen för min kameras fokus är lite trögt.
   Men om de skulle fråga så kulla bara säga att de var supersnygga och såg ut som rockstjärnor. eller nåt liknande.
   Det är ganska bra med vidvinkel kamera också för man kan vara ganska nära 1-2 m på en trottoar och ta bilder på den som kommer mittemot, kanske behöver man inte ha kameran rakt på dem, men mer rakt framför dig bara, för de fastnar ändå fast de känner en lättnad att de just slapp det. Men oftast får jag bara ett leende för många känner sig speciella att de blir fotograferade.
   Det är olika. Den enda gången jag frågade en som jag började dessutom prata med innan om jag fick ta en bild sa nej! Så….jag frågar inte. Låtsas som om det regnar och tog bild på åt annat. Jag varierar hur jag gör. 🙂

   Gilla

   • Ja så gör jag dom få gånger jag fotar folk i smyg alltså 🙂 Och tittar dom på mig för att dom kanske märkt nåt så låtsas jag som om det regnar och går vidare..Jag håller på att lära mig min kamera fattar ingenting ännu.. Men ska bli kul att komma igång med höstbilder börjar väl bli dags nu för björkarna börjar få gula klasar men jag väntar på det röda och orange det är så vackert..kram Nicki

    Gilla

 3. Verkar som grabbarna blivit lite trötta och hängiga av öldrickandet. Väntade dom på att butiken med klänningar, kjolar och dräkter skulle öppna? För att sedan visa upp sig i sitt rabalder. 🙂 Kanske fick dom då en nytändning.
  Jäkla snyggt foto är det i alla fall.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.