iPhonestrulet…


min nya iPhone4 Min senaste telefon en Iphone 5 ( inte den på bilden) fungerade bra tills den dog  en dag för två veckor sen. Den dog under natten vilket det innebar att jag försov mig en aning. Retsamt för jag skulle jobba ( en lördag vilket å andra sidan är mer ovanligt.) Men jag hann till jobbet.  Men kunden verkade försenad. En halvtimme senare var jag ganska så irriterad.
Jag fick låna min hyresgäst telefon och ringa till min kund. Naturligtvis fick jag inget svar, så jag skickade ett sms för att förklara läget.  Sen gick jag för att lämna in telefonen hos Tre.

De i butiken konstaterade också att den var död.  Nu har jag fått tillbaka min telefon, och de säger att det var inget fel på den.  I verkstaden startade telefonen bara utan vidare. Så fel kunde inte hittas.

Ja, man undrar ju. Och det hände samma sak med min padda  i våras. Den bara dog och kunde inte startas, inte laddas. Jag testade den några dagar senare innan jag var på väg att köpa en nytt och då fungerade den normalt och sen dess har det inte varit nåt mer problem med den sen dess. Märkligt!

Och kunden då…hon naturligtvis skickade ett sms tidigt på morgonen att hon var sjuk. Det är väl typiskt att telefonen går ner just när den hade behövts som mest. Men så är det alltid runt om mig. Jobbigt är det, och nu tänker jag inte berätta dagens jobbiga händelse. Kanske nån annan gång när jag får lite perspektiv på det hela, eller bara jag lägger det till handlingarna helt enkelt och bara konstaterar att jag får leva mitt liv med ständigt strul.

Annons

20 tankar om “iPhonestrulet…

  • Thanks, but I know it already. I had it for 2 weeks but I liked it not at all. Left back.
   I’m happy with my iPhone. Just the right size. I don’t want an extra bag for a phone’s sake, it will fit in my pocket.
   I got back my strikers phone and it works now. No one knows what the error was, for when they got in the service worked as it should. 🙂

   Gilla

 1. Vi har en Iphone 5 här som vägrar att starta en kompis till janne ska kolla upp den för den är hel död så kanske ett vanligt fenomen när det gäller dom.. Och hoppas verkligen du slipper mer strul måste väl vända till motsatsen någon gång Kram,,,,,,

  Gilla

  • Strulet vänder inte.
   Igår kväll fick jag en konstig kramp på kvällen i vänstra benen. Nu sitter jag på en bak som är hälften bortdomnad. Och precis för 5 minuter sen började göra jätte ont i axeln precis där behåbandet ligger.
   Jag misstänker att ischiasnerven som ger sig påmind igen. Ja… nog om det.

   Det är nåt konstigt på applefamiljen också.
   Jag behövde inte betala för jag har bara haft den sen i januari.
   Men mitt råd är att testa och ladda några dagar senare igen.
   Kram!

   Gilla

   • Oj hoppas verkligen du snart mår bättre och att det går över snabbt.. Ja jag är less på strulet som dyker upp här och där som du vet ligger alla mina bilder på ohotobucket som jag sen kopierar in i inläggen.. Men nu har photobucket fått för sig att det ska ändras uppdateras göras om helt och hållet..

    Resultat man fattar ingenting och bilderna kommer och går som dom behagar i alla mina 3 bloggar varannan bild är ett kryss så idag är jag less på alltihop..

    Sen är jag också less på vissa vänner som ena gång är vänligheten och gulligheten själv nästa gång agressiv och otrevlig.. jag brukar bli ledsen för sånt och känner ett stort obehag i magen hela dagen efter sura otrevliga svar på kommentarer men idag känner jag något nytt sa till mig själv vad håller jag på med så nu är jag istället förbannad och sådana vänner sjunker i mina ögon.. Tänker inte bry mig mera och bara låta otrevligheter rinna av mig som vatten.. har därför inte uppdaterat eller gjort något idag strul på photobucket och sura så kallade vänner .. Men hoppas ditt strul vänder helt
    det förtjänar du.. Kram Nicki

    Gilla

    • Ja, vi hoppas, och jag hoppas. Tyvärr känns att jag är inte alls i fas med livet.
     Idag var jag tvungen att gå på ett kurs för att jag ska kunna behålla mitt certifikat. Gott och väl. En hel dags sysselsättning och vi hade trevligt.
     Så var ligger problemet då.
     Ju jag har ganska så litet att göra jobbet. Telefonen är tyst. Hela veckan kanske har ringt 2 personer. TVÅ!!
     Medan jag var på kurs ringde hela 10 stycken.
     Hade varit mer praktiskt om de hade ring i veckan eller på nästa vecka. För nu är det sent att ringa dem.
     Annars ringer telefonen aldrig på fredagar heller. Det är min lediga dag.
     Vad jag menar det är så typiskt att folk ska ringa när jag är verkligen inte anträffbar.

     Synd med otrevliga kommentarer. Du får helt enkelt blocka dem.
     Och inte heller roligt med fotoproblemet håller med dig. De ständiga förändringar kan driva en till vansinne..
     Kram!
     Ha en skön helg, vet jag ….ut och fota. Jag ska avsluta min fåtöljomklädnad i helgen. Sen kan jag sälja de andra. 🙂

     Gilla

    • Jaha det låter som extrem otur och jag känner igen det lite..att det skulle ringa så många vid fel tillfälle.. Hoppas i alla fall att det vänder och att du fick en fin fotohelg min blev ingen alls suck nackdlelar med att ha en sambo verkar vara att man bjuds på alla bakterier dom råkar träffa på 😦
     En bacillfri kram Nicki

     Gilla

 2. Verkar som om ”nån” kommit på att man ska se till att saker går sönder så att vi måste köpa nya…
  Hörde om en printer (som man skriver ut papper med) som hade förprogrammerats att bara klara typ 10 000 kopior och sedan skulle den ”dö”.
  En datanörd kom på var ”felet” låg, programmerade om ett chip i skrivaren, och så skrev den 10 000 kopior till…

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.