fontän i stockholm…


fontän...foto: AntoniaB © 2014 fontän...foto: AntoniaB © 2014 fontän...foto: AntoniaB © 2014

11 tankar om “fontän i stockholm…

    • I know. I know. But I’m not so happy to go in there at night anymore. I should have taken pictures like that a few years ago. Now, for many people, I prefer not to meet after dark.
      It’s pretty desolate there when it is dark. And I really do not think it is illuminated either. It was not the Enlightenment culture here with fountains except in a city, but it is under repair, and an out of town.

      Gilla

  1. Fint gjort Antonia jag har som sagt också fotat fontänen men inte i år är en massa tält över allt på skolgården där vet inte om det är ett fik eller något..Så har inte brytt mig med att gå in där nu..
    Sparsamhet med bilder nej jag är tvärt om idag satte jag in en massa egentligen meningslösa bilder men temat var mest hur förändrat allt börjar bli om man tar bara 10 år tillbaka..
    Men som sagt tur att vi alla tänker och lägger upp saker på olika sätt..
    På det sättet som jag gör mina fotobloggar ja det är jag i ett nötskal..
    Kram på dig och ännu en gång bilderna är fina..
    Nicki

    Gilla

    • Jag gillar att kolla många bilder. Och då får man in känslan också.
      Det är en utomhusrestaurang i skolgården på somrarna.Skola och skola, det var ju länge sen den var en skola.Jag har för mig att det är en konferensanläggning numera. Men jag kan också ha fel.
      Kram!

      Gilla

    • Jag rodnar. 🙂
      Tack för komplimangen.
      Jag har en bild utan fågeln också men fågeln var ju bra att den flög in, även om jag övade på den andra bilden lång slutartid för att få en smoothigare effekt.
      Men jag tänkte jag måste kunna behärska mig och lägga in färre bilder. (vilket är jättesvårt)
      Jag beundrar din sparsamhet med bilderna. Du väljer ut de absolut bästa att visa. Men jag är helt säker att du har många fler egentligen, men du har lätt att göra urval.

      Gilla

      • Det är en helt underbar serie. 🙂
        Jag förstår att du har svårt, att hålla igen med dina bilder. Om du skulle lägga ut dina semesterbilder, en och en, hade du väl att göra till nästa sommar. 🙂 Eller Pride-bilderna 🙂 osv.
        Man gör som man själv känner för. Jag kollar oavsett hur du gör. 🙂

        Klart jag har fler bilder att lägga ut. En del är, rent ut sagt skit. Men sedan lägger jag ju undan en hel del bilder. Sådana bilder som skall göras om till något annat, än originalbilden.

        Jag ser fram mot fler fina blogginlägg från dig. 🙂

        Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.