väntan…


 

Det blev en del väntan på att alla samlas till uppvisningen. Och varmt var det. Men jag tror att det var bara jag som led. 😉 Som ungrare borde jag inte lida av värmen egentligen, men är nog bortskämd med den svalare klimatet här  i Sverige, som nu även den är olidligt.
Men, för att göra det lättare att sova på natten så har jag en isklamp med mig i sängen.  Inte alls dumt.Kan rekommendera. 🙂

häst men ryttare...foto: AntoniaB © 2014 häst...foto: AntoniaB © 2014 häst med ryttare...foto: AntoniaB © 2014 fötter...foto: AntoniaB © 2014 hästar med ryttare...foto: AntoniaB © 2014 på hästrygg...foto: AntoniaB © 2014 foto: AntoniaB © 2014

Annons

7 tankar om “väntan…

  • Tack!
   Förutom en red alla barbacka. Och jag är osäker om den enda hade nån sadel eller bara ett löst bygel. Men de är uppväxta med hästar så jag antar att det blir naturligt.

   Gilla

  • Jag har egentligen ingen relation till hästar. Jag var på en hästgård där det ingick hästuppvisning på olika form som jag nu visar på min blogg från min semester tidigare från den här sommar. Jag är lite sen med bilderna eftersom det blev för många bilder plus att det händer ju saker även här också hela tiden. Spm idag blir ju pridefestival i stan. Ska ta en sväng dit också och fota. Tror jag.
   Kram

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.