utflykt till en hästgård…


Det har redan gått en månad sen jag kom tillbaka från min semester och bilderna är inte upplagda än. Och de är många. Det är alltid lika svårt att välja ut dem bästa och mest intressanta. Och lite historia vore inte heller fel. Men jag är ingen berättare. Det slog mig nu att jag har ingen aning om vilka hästar jag såg. Glömde fråga, och att hitta nu i efterhand på nätet…..jaaa, det gick ju inte.

Det enda jag minns är att guiden  vi hade berättade att lipizzaner föds alltid svarta och så blir de vita under uppväxttiden.  Så jag antar att kanske några av hästarna var just lipizzaner.    Lajosmizse...foto: AntoniaB © 2014

Lajosmizse...foto: AntoniaB © 2014 Lajosmizse...foto: AntoniaB © 2014 Lajosmizse...foto: AntoniaB © 2014 Lajosmizse...foto: AntoniaB © 2014 Lajosmizse...foto: AntoniaB © 2014 Lajosmizse...foto: AntoniaB © 2014Vi fick en rundtur med häst och vagn runt ägorna.  Fyrspann tror jag den heter. Dammigt var det som det syns på sista bilden, men så blir det när solen gassar och ingen regn är i sikte.

Mer om dagsäventyret i nästkommande inlägg, om inte annat som Prideparad kommer emellan.

Annons

9 tankar om “utflykt till en hästgård…

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.