big eye…


big eye...foto: AntoniaB © 2014 Varför har inte Stockholm en sån här Big Eye istället för dem plastiga berg och dalbanor som förfular Gröna Lund och utsikten från stan. Ser så himla anskrämligt ut,men det är säkert bara jag som tycker det. Någon annan tycker säkert att en sån här stort hjul mitt i stan är fult. Men det som är i London en riktig skönhet, tycker jag. / Bilden är från Budapest så bli inte förvirrad.
Jag har för mig att Göteborg har också en.
Eller ska Stockholm nöja sig med utsikten från Katarinagången / hissen?

15 tankar om “big eye…

    • 😦 du behöver inte se det ofta. Den är kanske rolig, men vackert är den inte.
      så du är en fan av roliga parken.
      jag hade en kund som var medlem i nån dal. och bergbana klubb. Han fick alltid provåka nya banor. Världen över. Och han passade på.
      En udda hobby och kostsamt också. 🙂

      Men en big eye borde alla större städer ha.

      Gilla

  1. Håller faktiskt med dig det man ser av grönan ser skräpigt och plastigt ut i grälla färger så ja tack en Big Eye går bra..Jag tycker det i London är jättesnyggt..Har inte sett några fler men det du har fotat i Budapest ser jättefint ut..

    Önskar dig en fin helg själv ska jag försöka hitta något att ha på mig på ett bröllop har tre veckor på mig men känner mig stressad i alla fall..Tycker allt jag hittar i affärerna ser fjolligt ut jag gillar inte klänningar med spetsar och volanger med midjan undet bysten ser fjortisaktigt ut du vet samma still som i Astrid Lindgrens Madicken 😦

    Så får se vad jag hittar annars får jag stanna hemma insjuknad i en hastigt påkommen halsfluss ha ha.. Kram på dig // Nicki

    Gilla

    • Kanske får man skriva en medborgarförslag. Och om 20 år har vi också en big eye i Stockholm.

      Klänning till bröllop? Kolla på Axelssons ( tror jag att den heter så) De brukar ha kläder till olika tillställningar och är prisvärda.

      Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.