smakprov…


hästdriv....foto: AntoniaB © 2014En spännande dag jag hade igår. En heldag faktiskt. Bilden är en smakprov på detta. Och mer kommer att följa. Kanske tom video, men det är första gången jag filmade så jag vet inte än hur jag får liv i filmerna.
Antagligen är filmerna misslyckade för de ser ut som superkorta snuttar, medan jag filmade ganska länge. Förargligt om filmen misslyckades.
Som sagt det kommer flera bilder i detta. Sen. 🙂

13 tankar om “smakprov…

    • Det är mycket som ska visas. Men så som ofta kommer andra saker som slår ut det jag har planerat. Så vi får se.
      Idag höll på att bryta mig i småbitar men undkom med endast blåmärke. Halkade på en bananskal. På en marknad. Hade det skett i USA vore jag nu rik. Men det hände ju inte i USA så jag är lika fattig som innan, plus blåmärke och svullnader.
      Är glad att jag inte bröt nåt, och att kameran inte ens nuddade marken. Puh…

      Gilla

      • hahahahahaha! herregud! halkade på ett bananskal på riktigt? Det är verkligen sånt som bara BARA BARA händer i film. Ursäkta att jag gapflabbar ju nu, men det är bara för roligt. Tur med kameran dock!

        Gilla

        • 🙂 ja, man kan inte annat än bara gapskratta. 🙂
          Tyvärr så stukade foten alldeles nyss när jag gick ner i tvättstugan. Och det gjorde jag utan hjälp av bananskal. Och naturligtvis blev det en sträckning på vänster lår på följd av att jag föll på knä.
          Dagen började inget vidare. Och då är klockan bara är 7 ( när det hände)
          Nu ä jag matt och rätt så ledsen.

          Gilla

  1. Fina hästar! Det här med videos är inte jag heller haj på. Filmar med mobilen och kameran ibland och det blir snuttar. Men lägger aldrig upp några på nätet. Så långt har jag inte kommit. Men det är nog lättare än man kan tro. Det här med Windows Moviemaker är inte så lätt. Man borde gå en kurs. Men var? 😛

    Gilla

  2. Underbar bild med hästarna. Magisk. Jag älskar hästar. Filmsnuttarna kan du lägga ihop i Windows Moviemaker.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.