min statistik idag….


Min statistik brukar inte visa alltför muntra siffror. Några få som följer troget och ger sköna kommentarer också.  Det gör mig alltid glad.
Snart kommer jag upp till  300 000 besökare.  Låter bra om man inte tänker på att det är sen 2007 jag har bloggat.  Då är det inte mycket. Det blir ca 42800 per år vilket i snitt resulterar  117 per dag.

På senaste tiden når jag knappt upp till  50 besök per dag.  😦

statistik

Med tanke på att det finns nån miljard människor på jorden, och minst 5-6 miljoner i Sverige som kan läsa och skriva på svenska, (fast det vet man ju inte längre med en ständigt sjunkande utbildningsnivå).  det är verkligen bara en droppe i havet.

Jag är  167 besök ifrån 300 tusen besök. Jippi!!!!
Jag firar nu min uthållighet och min blogg. Tyvärr försvann en massa bilder från de tidigare bloggarna. Undrar varför. Kanske wordpress tycker inte är det värt att de är kvar, för vem skulle egentligen kolla gamla blogginlägg?

Men jag kollar ibland när jag ser att någon har kollat nåt gammalt. Men bilderna ofta inte längre en del av inlägget. Det är synd. 😦

 

Annons

26 tankar om “min statistik idag….

 1. Statistik är helt underbart! Jag kollar min varje dag och räknar medeltal och sånt. Helt knäppt, inte sant? 🙂
  Men klart man vill att NÅN ska läsa det man skriver, varför skriver man annars?
  Det där med bilderna från gamla inlägg som du noterat är intressant. Jag har inte märkt att de skulle försvinna men jag betalar också lite för min blogg, bland annat för att slippa reklam och för att ha tillräckligt med lagringsutrymme – kanske det beror på det?

  Gilla

  • Jag har jobbat med statistik, och jag gillar det också.
   Och jag tycker som du, det är väl inte så roligt att skriva om ingen intresserar sig att läsa eller titta på bilderna.
   Då man skriva enbart för skrivbordet. Och DET har aldrig intresserat mig.
   Jag har ju bloggat sen 2007. Det är väl inte så jag kollar bakåt i tiden, men ibland ser jag vilka sidor som besöks och då går jag in och inte alltid att bilden jag la in finns kvar. Synd.

   Jag betalar inget för sidan för om jag dör då ingen som kommer betala längre och då kommer bloggen bara försvinna. Å andra sidan vad vet jag vad som finns om 10-20-30 år.
   Finns det reklam på WP? Jag har aldrig sett nån.. Märkligt.

   Gilla

 2. Grattis min vän vad roligt.. Tunmmen upp..
  Om det försvinner bilder kan det ha med utrymmet att göra? Min gamla mobil började radera gamla bilder på medelanden vartefter det kom nya .. Då fanns bara texterna kvar på det äldsta..
  jag har alla bilder kvar i mina inlägg har kollat men jag laddar ju aldrig upp något till WP..
  Lite trist om man vill kolla i ett gammal inlägg och ser att inga bilder finns då blir ju inläget överflödigt.. men är intressant att få info om hur wp funkar och vad som händer.. ha en bra dag kram..

  Gilla

 3. Ja du, tycker inte det är så lite följare ändå. Det är ju ändå rätt många som inte är intresserad av bloggar kan man tänka sig och det finns mnga bloggar där ute. Men ja, det är tråkigt att de som har många följare är de som drivs av någon med silikonbröst, inga hjärnceller och som knappt kan svenska.

  Gilla

 4. Det låter väl bra med statistiken, jag minns att du var ledsen en gång tidigare. Jag har idag 1 besökare och 3 visningar. Det kanske är en anledning till att lägga ner, eller vad tror du? Men det är många som kommenterar. De räknas tydligen inte.

  Gilla

  • RC skrev att det är fel på statistiken då den inte mäter mobilt och paddan. Man går inte in aktivt på sidorna längre, men ändå kan se och kommentera och trycka på gilla knappen.

   Du ska inte sluta. Dina bilder är väldigt speciella och jag skulle sakna dem jätte mycket.
   Jag har några favoriter och du är en av dem.

   Gilla

   • Jag har inte brytt mig så mycket om statistiken så länge jag ser att folk kommenterar och tittar. Men du har helt rätt, det mesta ska gå så snabbt nu, man går inte in på bloggarna och missar kanske många bilder. Jag har ju tid så jag gillar att titta långsamt, går ibland tillbaka och tittar noga, det är ju en njutning med bildtittande om man är fotointresserad.

    Gilla

    • Jag går ju alltid in på sidorna men inte på det gamla sättet. Utan när man klickar på den lilla pratbubblan högst upp på högra sidan kan man sen klicka på visa historik. och när man har gjort det där kan man klika på läsare och gå igenom alla inlägg skriva kommentar samt gå in på sidan utan att man egentligen blir en pinne på statistiken.
     Det är smidigare egentligen. för allt går på en och samma flöde.

     Gilla

   • Håller med Antonia. Man ska inte sluta blogga bara för att statistiken visar nästan noll. Man ska blogga för att man gillar det själv.
    Sedan tror jag att om man själv är aktiv med att läsa bloggar och ge små kommentarer här och där, då får man nya läsare. För alla vill vi ju bli lästa och få kommentarer, eller hur? Då måste vi agera på samma sätt själva.

    Gilla

 5. När du skrev om ett hårigt underliv – då kom det folk! Rubriken är viktig och det ska gärna handla om sex eller islam har jag märkt. Men jag skriver efter mitt eget huvud. Rätt vad det är kan ett inlägg börja leva igen märkligt nog. Man får vara glad för dom besökare man har när man bloggar. Man får ju bestämma precis allt på sin blogg. Bara det är ju hela grejen tycker jag. Vara sin egen redaktör! Härligt! Keep up!

  Gilla

  • Ja, sex säljer och religion. Bra märkligt egentligen. Visar vilka enkla människor vi är.
   Men livet blev en snabbsoppa plötsligt. Finns ingen tid längre för att läsa något som är långt. Kan ta tid ifrån nåt annat spännande.
   Jag kan själv känna en viss panik över hur snabbt livet rinner mot sin slut. Det ger ångest mot min bättre vetande. Men vad hjälper det. Ångest är inget man kan styra över. Även om jag försöker parera det snyggt, försvinner den inte. 😦

   Gilla

 6. Jag brukar inte kolla min statistik, gjorde det nu pga ditt inlägg. Även jag har haft min blogg sedan 2007. Du har mångt många fler besökare och visningar än mig. Gäller både ”idag, bästa någonsin och hela tiden”. Jag är 265 tusen från 300 tusen besökare.
  Hittills idag är jag uppe i 9 besökare. Så du förstår att det är STORA fel i statistiken.
  Jag vet inte hur dom registrerar och mäter detta. Jag har även en Statcounter. Gick in i den och kollade. Totalt missvisande.
  Med dagens mobiler, paddor, företagsdatorer osv blir det, stora fel i statistiken. Allt registreras inte rätt.
  Så fortsätt blogga. Vill inte att du ger upp på grund av felaktiga siffror. Dessutom ser ju din statistik bättre ut än min. 🙂
  Vi vill inte missa dina fortsatta fina foton. 🙂

  Gilla

  • Ja, det har blivit mycket värre sen mobilernas och paddornas intåg.
   Tack för uppmuntran.
   Dina sämre siffror kan ju bero på att du inte länkade ditt eget bloggnamn rätt bra länge.
   Man kunde ju få en hel del besök på den vägen när man lämnade kommentar.
   Men nu har du rättat till den. 🙂

   Gilla

 7. Tycker det låter fantastiskt, men jag är ju inte i branschen, men över 100 människor per dag som intresserar sej för vad du fotar och skriver. Jag tycker som sagt det är nåt att vara stolt över !!
  Be happy !! 🙂

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.