från Skeppsholmen sett…


gamla stan...foto: foto: AntoniaB © 2014 gamla stan...foto: foto: AntoniaB © 2014 gamla stan...foto: foto: AntoniaB © 2014 gamla stan... foto: AntoniaB © 2014

 

Annons

12 tankar om “från Skeppsholmen sett…

 1. Stilig svit! Det finns mycket vatten kring Stockholm. Tror namnet kommer från att staden byggdes på stockar. Så fyrkantigt slottet ser ut. Nästan funktionellt. 😛

  Gilla

 2. Första bilden är som ett gammalt vykort. Mycket vackert med skeppsvraket i förgrunden. Ser ut som det ligger ett örlogsfartyg vid kajen på bild två (och ett). Härlig bildserie.

  Gilla

  • Tack! Ja det är en stor grå fartyg som låg där och skräpade. Överhuvudtaget kan jag tycka att det är så synd att stora fartyg kan blockera vyn just vid Gamla Stan. För hela stadsdelen kan i princip döljas bakom just 2 stora fartyg.
   Ska det var nåt så gamla fregatt vore att föredra.

   Gilla

   • Jag håller med dig om att fartygen tar bort magin i bilderna över Gamla Stan. Du får passa på när det inte ligger några fartyg vid kajen. Kanske lättare sagt än gjort.

    Gilla

    • Det är lättare sagt än gjort, för jag tycker att det står nåt ankrat där typ hela tiden. Jag tror inte att jag lyckades med det någonsin. Möjligen en gång men dem bilderna hittar jag inte.

     Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.