kämparna…


vår...foto: AntoniaB © 2014 vår...foto: AntoniaB © 2014 I morse var ju -4 som kändes som-8, så nog skulle de behöva en varm mössa och sjal på natten. På dan blir ju dock varmt och skönt.
Intressant att det är bara ett träd som är extra blommig medan de andra är avvaktande.

(För de som inte bor i Stockholm är det ju 2 alléer i Kungsträdgården med många träd i allén)
vår...foto: AntoniaB © 2014
Och så här mycket folk satt och hängde i Kungsträdgården i lördags.  Allén är den till vänster men det går en till på högersidan också. Trots att hela parken får sol hela dan, så är det alltid den på vänstra sidan som blommar först.

9 tankar om “kämparna…

  1. Härliga bilder! Nu behövs bara lite mer värme så slår de ut helt. Jag låg ute en liten stund i vilstolen idag, i väntan på sommarflickan och det var varmt och skönt i solen. Men inte har jag vårjackan på inte.

    Gilla

  2. Visst är det lite kyligt just nu, men vårsolen lockar ut oss människor. Solen som varit så frånvarande under vår vinter. Körsbärsblommorna tittar fram lite och undrar om det verkligen är vår. Värmen kommer, det gör den varje år. 😉

    Gilla

  3. Önskar jag kunde vara i Stockholm och då speciellt Kungsträdgården när körsbärsträden (för det är väl körsbärsträd?) blommar, det är extra vackert där då.. Bra att du delar med dig så får jag ändå en liten känning av det 🙂

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.