konstiga föräldrar…


föräldrar...foto: AntoniaB © 2014

Jag har aldrig varit förälder så jag vet inte mycket om oro. MEN… jag var bara tvungen att ta till slut en bild på dem. Varför? Ju …för var tionde meter stannade dem vagnen med barnet i och kollade på det här sättet.  Det var faktiskt komiskt.
Barnet för övrigt verkade ju lugnt i vagnen, så jag vet inte varför de kände sig oroliga. Och om man nu är det orolig varför köper man inte en vagn som är typ tvärtom, så att man kan se barnet medan man skjuter vagnen framför sig.
Varför är alla vagnar är vända på detta sätt egentligen? är det inte ganska galet? Att inte kunde se vad ens unge håller på med medan man går där i lungans ro. Kanske håller på och kvävs av en leksaksbit, medan mor/far underhåller sig med mobilen eller så. Hemsk egentligen. Att ha ett barn, gå på promenad, och aldrig se hen.

Ja, nu just den här ungen blev ju kollad ofta och länge. fem- sex gånger på en 150 meters sträcka. Nog är det överdrivet eller?
Ni som är mammor eller pappor? är det normalt?

Annons

15 tankar om “konstiga föräldrar…

 1. It’s really funny because I can remember that before strollers were made for toddlers, ther were prams for infants. The old prams had big sun bonnets that you could flip to the end farthest from you while you pushed your child around. This enabled you to still see your baby.

  Prams aren’t made anymore, and the compact little stroller has evolved into something similar to a big Sport Utility Vehicle.

  Gilla

 2. Vardagskomik är alltid underhållande. Det får mig att undra vad de höll på mig. Inga barn här heller så vet faktiskt inte. Kanske sjukt barn, kanske knepig vagn, kanske är de som jag kollar så de inte tappat något, i detta fall ungen. 😉

  Gilla

  • Men så ofta? Det var faktiskt komisk och jag kanske borde ha filmat. Men inte visste jag att de skulle kolla ungen stup i kvarten. När de stannade tredje gången och böjde sig in i vagnen och började ordna med barnens täcke, tänkte jag nu är de nu ändå klara. Men nej! då stannade de en fjärde gång också och vid den femte gången tog jag bilden.

   Gilla

 3. Skulle aldrig ha vagnen vänd åt fel håll. Så gjorde man aldrig förr. Men så borde man göra idag – se barnet hela tiden just med tanken på att dom hela tiden kollar i sin Iphone. Har det hänt något! Verkar som man har barn mer som en modegrej idag. Alla ska ha barn men ingen till ta hand om dom. Sorgligt!

  Gilla

  • Jag håller med dig. Det är nog därför så populärt bland dagens pappor att vara hemma med barnet för då kan man gå långa promenader och samtidigt ägna sig all sin tid åt att läsa och surfa i sin iPhone.
   Barnet är bara en accessoar fast det borde vara tvärtom.
   Synd om barnen.

   Gilla

 4. Jag undrar om de inte har en ny vagn och inte riktigt begriper sig på reglagen. Moderna vagnar är utrustade med en massa spakar och doningar, jag minns det från när jag skulle köra ett av barnbarnen och var konfunderad.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.