LSD-kött…


Jag läste i tidningen att en familj i USA åt LSD kontaminerat kött. De hamnade i sjukhus för naturligtvis mådde de inte bra efter det. Att få hallucinationer är nog inte så häftig som många vill tro. Det framkallar ångest. Stackars familj.
Jag minns för några år sen där på natten Jungfru Maria uppenbarade sig i sovrumsdörren. Hon sa inte mycket hon bara stod där och lyfta handen mot mig. Det gjorde intryck. Och framkallade ångest.
Ni som läser mina inlägg vet att jag inte är troende. Inte ens detta lilla incident fick mig att tro på högre makter.
Vid frukost nämnde incidenten till mina föräldrar ( jag var på besök hos dem) Och då sa min pappa att han fick också en incident just den här natten. Han tyckte att det var någon som sträckte in sina armar genom den stängda fönstret och ville honom illa.
Hmmm…
Funderade ett litet tag och då kom jag på att dagen innan målade jag en hel del rör i huset. Målarfärgen innehöll nog lite komponenter som sätter igång ett och annat om man sniffar på den, vilket vi oavsiktligt gjorde förstås. Mysteriet är löst, vi tror fortfarande inte på spöken och uppenbarelser.

riddarholm...foto: AntoniaB © 2014 riddarholm...foto: AntoniaB © 2014

AB

Annons

10 tankar om “LSD-kött…

  1. LSD i kött … allt kan tydligen hända i tokiga USA. Att en del målarfärg inte är bra, vet även jag av egen erfarenhet. När jag en gång i tiden gjorde min militärtjänst som motormekaniker i flottan. Vi var två som målade med zinkkromat (stark rostskyddsfärg) nere vid kölsvinet på vår båt (minsvepare). Någon tokfan stängde manluckan, ända ventilationen vi hade. När vi skulle upp var vi kanonfulla av alla målarfärgsångor.
    Och nu börjar jag bli lite yrslig av dina bilder. 😉

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.