Oh…. NOOOO


tjej med väska...foto: AntoniaB © 2014 tjej med väska...foto: AntoniaB © 2014 Jag kände hennes panik. När man inte hittar plånboken. Hur magen krymper, hjärtat stannar…likaså stackar tankarna…adrenalinet flödar lika så svetten börjar tränga fram.  Har jag tappat den, har någon snutt den….Gud!  var är du när du behövs.  Hjälp! Hjälp!

6 tankar om “Oh…. NOOOO

 1. Glömde min plånbok en söndagkväll på Hemköp för ett par månader sedan. Sen på måndagen skulle jag betala räkningar på nätet och hittade inte plånboken. Panik! Då var det till att gå igenom vad jag gjort. Tänkte spärra mina kort men kom på att jag skulle nog ringa till affären först. Jo, dom frågade vad jag hette och den hade legat där på bandet. Jag for och hämtade den. Gud, vilken tur! Hur fans korkad får man bli. Har aldrig hänt mig förut och hoppas aldrig kommer att hända igen.

  Gilla

  • Hjärtat stannar med en gång. Det är obehagligt när man inte hittar plånboken.
   Jag ser det ibland på jobbet också.
   Tur du hade att de var någon ärlig människa efter dig. Gillas. 🙂

   Gilla

 2. Exakt så kände jag när jag trodde jag slarvat bort min brors bankomat kort jag trodde jag glömt det i bankomaten och tänkte hjälp nu har någon tömt hans konto.. Och vilken lättnad när jag lagt det i myntfacket med blixtlås i min plånbok.. Men det var som sagt äkta panik..
  Kram….

  Gilla

  • Ja, jag kan känna när sån panik sätter fart på människor. Och vilken lättnad som sköljer över en när man sen hittar grejen vad man nu tror att man har tappat bort.
   Kram!

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.