kärlek in i döden…


Blomman...foto: AntoniaB © 2013

Vissa lyckas med konsten att vara kära ända in till slutet, medan andra jagar hela livet och upplever enbart korta stunder av lycka med massor av skilsmässor i bagaget.

Mitt hjärta svämmade verkligen över när jag läste om paret som dog med 36 timmars mellanrum. Vad är hemligheten egentligen? Är det någon som vet det?
Handlar det om tur eller mer om ett inre egenskap. Skulle de har fungerat lika bra ihop med andra också, eller var det bara just Floreen Hale, 82 och Edward Hale, 83 ihop som fick till en så osannolikt lyckligt liv?
Jag bara undrar?

Blomman...foto: AntoniaB © 2013

Annons

9 tankar om “kärlek in i döden…

 1. Så vackra blombilder, den översta är suverän!

  Det händer lite då och då att gamla människor som har levt länge ihop dör med kort mellanrum. Min väninnas föräldrar dog nyligen, den ena före jul och den andra direkt efter nyår. De fick en gemensam begravning, man hade börjat planera för moderns begravning när pappan också dog.

  Gilla

      • Hmm…det ger perspektiv. MEN han har ju levt sitt lev med någon och då blir det naturligare att försöka hitta nån. Jag har alltid levt själv. Och aldrig hittat nån som Uppenbarligen skulle ha stått ut med mig, så nog är utsikterna är inte det samma.
       Jag har ju gett upp, och idag skulle jag tycka att det är jobbigt att anpassa sig.
       Sen ville jag ju aldrig bo ihop. Jag ville vara särbo, men det ville inte mina pojkvänner.

       Gilla

       • Då får jag ta min farbror som exempel i stället. Vi trodde att han var den evige ungkarlen men ack vad vi bedrog oss. Han hittade sin kvinna på äldre dar. De flyttade aldrig ihop men var glada tillsammans.

        Jag kan tro att det kan vara svårt att anpassa sig, men om förhållandet ger en något så är man nog beredd att offra nån liten vana eller ovana, tänker jag.

        Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.