låst…


låst...foto: AntoniaB © 2013En företeelse som inte förekommer i Sverige. Än…för allt hittar ju hit förr eller senare.

Annons

7 tankar om “låst…

 1. There was a television show in the US called ”Parking Wars” about the Philadelphia Parking Authority. They use versions of these wheel boots all the time. You should see some of the skirmishes that PPA boot patrolers get into with citizens who park their cars illegally.

  Gilla

 2. Kommunerna kommer att behöva öka sina intäkter drastiskt framöver, så det kommer. Bara att titta på dessa s.k. städdagar vars enda syfte är att kunna lappa bilar, någon städning förekommer överhuvudtaget inte.

  Gilla

  • Hos kommunerna sitter inte de skarpaste hjärnorna, för då har man längesen infört detta.
   För jag tror att de tror faktiskt att det städas på städdagar, precis som de tror att trottoarerna städas på nätterna, men det görs bra mycket mer sällan än det är överskommet.
   Likaså envisas de med dessa småstädbilar som kan bara städa på raka sträckor där det inte finns cyklar, och andra saker som stör borstarna. Att det finns andra typer av städbilar där även sugslang ingår har de inte ens en aning om. Jag vet för jag ringde de för 10 år sen och undrade varför de inte införskaffar några såna också som underlättar mellan cyklarna och runt träd och på andra saker som kan blockera gatan.
   Hon jag pratade med hade inte en aningom att såna finns fast det förekom redan då sen 10 år tillbaka i europiska länder.
   När kommunen åker på utlandsresor så har de blindglasögon på sig, och festar hellre än hämtar inspiration. Förstenade reliker som sitter och bestämmer. Men… jag kan ju ha fel också.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.