uppenbart turister…


turister...foto: AntoniaB © 2013 turister...foto: AntoniaB © 2013 turister...foto: AntoniaB © 2013turister...foto: AntoniaB © 2013 turister...foto: AntoniaB © 2013

18 tankar om “uppenbart turister…

 1. Superfoton måste jag säga och vad jag längtar efter att ge mig ut på fotoäventyr men som sagt jag gillar inte vårt nya allaroundväder så ger mig till tåls ett tag till Kram..

  Gilla

  • Ju mer jag tänker desto mer bestämmer mig att gå en runda imorgon.
   Å andra sidan bestämde jag mig för samma sak igår också. Och det är inte vädret som är hindret i mitt fall.. Jag gillar det gråa. Det rymmer mycket.
   Kram

   Gilla

   • Hos mig är det lusten som fattats hitills då är det finemang att skylla på vädret.. Har jag ingen lust ja då blir det inga bilder så får se om jag har lust i helgen 🙂 Kram…

    Gilla

 2. Säkert turister. Roliga bilder. Bilden längst upp flickan till vänster. Kolla hennes mössa. Hon fick enkyrkspira på toppen. Jag har stickat såna mössor förr. Vi kallade dom för snoppmössor. Ska se om jag kan hitta en bild och lägga ut. 😛

  Gilla

 3. Här har du fångat några människor i tiden. Några är väldigt komiska. Speciellt den andra bilden: vakten tittar på mammans rumpa, vars barn tittar på dig, och du tittar på alla tre. Mycket påpassliga och roliga bilder.

  Gilla

  • Ja, jag tyckte också att den var rolig. Blev liksom en rundgång.
   Gillar också väninnorna som fotograferar och tjejgänget som översvämmade telefonhytten just när jag skulle fotografera den.

   Gilla

   • Väninnorna är också komisk. Dom vänder varandra ryggen. Precis som om dom inte vill ha med vännen på bild. Sista bilder är rolig. Mannen plåtar sin hustru som nyss brottat ner en kanin. Alla bilder har något komiskt över sig. Härlig bildserie.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.