telefonhytt från förr…


telefonhytt... AntoniaB © 2014

Annons

20 tankar om “telefonhytt från förr…

  • Nästan all arkitektoniska verk var bättre förr. Även hållbarheten om ja nu tänker efter, och konstaterar att en stambyte klarade knappa 10 år och överraskade oss att himlen öppnade sig inomhus.

   Gilla

 1. Vacker bild på vacker telefonkiosk. Jag fotade en på Dalarö, men det var svårt att få en bra bild på den då det stod en sopkontainer nära.

  Gilla

  • Ja det blev en sammanträffande. Jag la upp bilden redan i fredags på tidsinställning. Jag brukar göra så då inte alltid tid att göra inlägg. Och jag vill att de ska helst vara lite aktivitet varje dag på bloggen. Ha jag extra tid då brukar bli ytterligare nån inlägg oftast nån reflektion över något.

   Gilla

 2. Vackert, taget vid Kornhamstorg tror jag. De är några månader sedan jag åkte in och gjorde en fotopromenad i Stockholm, men de här är ett av ställena jag brukar passera.
  //Anders

  Gilla

  • Ja, det stämmer, det var vid Kornhamnstorg. De där gamla telefonhytter är så vackra. Hoppas att de inte försvinner nu n.r telefonhytter ska nermonteras. Det finns en nära slotten också. Vad turisterna blir helt saliga när de får syn på den. Måste vara en av de mest fotograferade hytterna i stan. Gammalt hantverk och stilistik vinner på längden. Jag har inte sett en endaste människa låta sig fotograferas vid plasthytterna.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.