waterfront…


Tog en serie bilder  på Hotellet Waterfront som ligger nära Statshuset. Jag är inte så förtjust i den i verkligheten, men på bilder blir den ganska så häftig.
Det är inte så att jag inte gillar modern arkitektur. Tvärtom, jag gillar modernt, men då ska den briljera och inte komma med halvlösningar. Det som stör mig är att de aluminium stavarna är för glesa så man kan se hur den är upphängt. Men det ses inte på foton, i alla fall inte i om man tar bilden från rätt vinkeln.  Jag tog inga bilder på själva hotellet som ligger lite vänster om fronten. En bygge som är ganska 70-tals inspirerad. Säkert finns det många fans för den stilen men jag ser inte skönheten i den.

Annons

10 tankar om “waterfront…

 1. Passande namn på ett hotell Staden hus. Stadshuset. Kul att kunna lägga in så många bilder och få ett galleri. Du har talat om en gång hur man gör. Har glömt bort. Ser tjusigt ut. Proffsigt. 😛

  Gilla

 2. På dina bilder ser det i alla fall vackert och häftigt ut. Det är mycket jag inte känner till i Stockholm, hade aldrig hört tals om det här hotellet.

  Gilla

 3. Både vackert och häftigt. Tycker om att du gett dina bilder lite olika färgtoner. Ger ett bredare och mer ögoninfallande intryck. Tycker om trädskuggorna och siluetterna. Himla häftigt bildgalleri! 🙂
  Nu ska jag ut på en liten fotopromenad i snön.
  Ha en bra söndag!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.