14 sprakande foton…


Jag firade inte nämnvärt igår, men jag stod i fönstret och tog bilder när det brakade som mest. Det kändes som det var mycket mer raketer i år än förra året och det sköts raketer oavbrutet sen kl 17.00 fram till 12.30. Sen blev det tyst nästan med en gång och idag har jag inte hört en endaste. Än.
Jag sammanställde en kavalkad av dem bästa.

ÅÅÅja, jag har stativ. Men jag använder det aldrig. Inte nu heller. Jag överlåter stativ till proffsen. 🙂
Egentligen är jag inte så förtjust i fyrverkerier om sanningen ska fram. Om nåt så just fyrverkeri kunde enbart skötas av nån myndighet. Så att det blir maffigare och mer ordnat istället för massor av futtiga avskjutningar sporadiskt eller allt på en gång. Men som det är nu så blir det aldrig ett bra flöde och inte heller så många variationer.
Hur mycket gifter man släpper ut genom raketerna pratas inte så mycket om, när annars snackas himla mycket om miljöförstöring för övrigt…

13 tankar om “14 sprakande foton…

 1. Fint med fyrverkeri! Det luktar verkligen rök. Härligt när det smäller. Man vill skratta som ett barn rakt ut. Vi har ingen hund och våra katter skiter i smällarna. Så ofta smäller man ju inte heller som tur är. Men vilken teknik det ligger i vissa bomber. Oj,oj, oj!

  Gilla

 2. Så himla många fina fotografier du fick!
  Vi satt och tittade på tv nästan till halv två, och då var klockan halv ett i Sverige. Vi tittade på programmet från Skansen och hörde då det började spraka och smälla över S:holm. Kul!

  Gilla

  • De sköts av i parken mittemot.
   Funderade att gå lite längre in i stan, men sen tänkte jag…då måste jag också komma tillbaka sen. Jag blev bekväm och stannade hemma i värmen och tryggheten. 🙂

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.