jul kul…


på is...foto: AntoniaB © 2013 på is...foto: AntoniaB © 2013 på is...foto: AntoniaB © 2013Det är inte mycket snö i stan ( 🙂 ) men åka skridskor kan man. Det gjorde jag alltid när jag var barn. Jag åkte tills jag var helt genomfrusen. Hur det kan egentligen gå till när man ändå rör sig en hel del, när man åker skridsko. Sen fick jag stå vid kakelugnen i vardagsrummet för att tina upp mig.

Bilderna tog jag vid Kungsträdgården. Det finaste stället i stan tycker jag. Det var inte mycket folk, men det är så att Stockholm  är tömd på befolkningen för tillfället. Toppen tycker jag för man slipper trängseln. Så idag blir det en rejält stor promenad.

14 tankar om “jul kul…

  1. Härligt! Jag åkte mycket skridskor med min kusin, som ville bli isprinsessa. I går fick vår lilla sommarflicka sina första skridskor, såna som man spänner på skorna. Fattas bara en is.

    Gilla

  2. Har också vuxit upp med skridskoåkning. Varje kväll. Gud så kul vi hade. Vi lekte Jägargatan bl a. Hade inte tid att gå in och äta. Vi fick sitta med skridskorna på och hade tidningar under bordet. Det var tider det. Sunt egentligen! Mycket bättre det än att hänga över en dator eller en padda. 😛

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.