torghandel i Stockholm…


hötorget...foto: AntoniaB © 2013 hötorget...foto: AntoniaB © 2013 hötorget...foto: AntoniaB © 2013 hötorget...foto: AntoniaB © 2013 hötorget...foto: AntoniaB © 2013 hötorget...foto: AntoniaB © 2013

Det är nog ett slitjobb att jobba på torg och sälja grönsaker i ur och skur i kyla likaväl  som i tryckande hetta. Packa upp och packa ner. Hämta och sortera. Skrika ut priser. Luras och skojas.  Men för all jobb finns det någon som passar till och gör det med glädje. Eller hur?  Och tur för det. För nog är det roligt med saker som går lite utanför ramarna.

8 tankar om “torghandel i Stockholm…

 1. Ja, gud så kallt det ska vara! Har du varit uppe på PUB och fotat genom fönster eller vad? Fina bilder. Eller har du hyrt en sky-lift? Undrar hur frukten mår i kylan. Bananer tål ju nästan ingen kyla alls!

  Gilla

 2. Så effektfullt på översta bilden med de nästan lysande fruktstånden mot de blå färgerna i bilden och även de låga platta taken på stånden mot det pampiga Konserthuset. Sen gillar jag den svartklädde mannen mot de prydligt frontade frukterna. Snyggt! Härlig serie!

  Gilla

 3. Ett torg med mångkulturellt inslag. Konserthuset med sin blåa fasad är vackert. Att kunna inhandla en påse äpplen, lite grönsaker och en bukett blommor, känns helt rätt på detta sätt. Torghandel är en fröjd för ögat. Och som du säger, säkert ett slitsamt jobb.
  Härliga bilder.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.