dagens skor…


skor...foto: AntoniaB © 2013 skor...foto: AntoniaB © 2013 skor...foto: AntoniaB © 2013 skor...foto: AntoniaB © 2013Undrar vad har hänt? Hur blir man av sina skor? Och framförallt varför? Jag tänker många tankar men ingen av dem förklarar varför ligger ett par nästan helt nya skor vid sandlådan mitt i stan.

För övrigt var ju inget annat som skräpade där som kunde ge en ledtråd. Dyra skor. Ser ut som Dr Martens känga ligger mellan 1200 till 1900 kr beroende var man köper den.
Vissa har det bra. Kanske det är som med champagne…man vaskar. Man köper två par skor en behåller man den andra slänger man. Varför? Bara för att man kan.

Annons

9 tankar om “dagens skor…

 1. Mysko! Verkligen! Man skulle kunna börja en roman med dessa kängor! Spinna hur många historier kring vad som hänt som helst. Man kunde helt enkelt börja med: Det var en gång ett par skor. Ett par kängor för att vara mer korrekt. Och dom var gula. 😛

  Gilla

 2. Håller med dig det ligger skor överallt men jag ser för det mesta bara en sko och jag tyucker samma sak varje gång hur kan man tappa en sko märker man inte det.. Har även sett efter större vägar en sko här och en där konstigt är det i alla fall Kram …

  Gilla

 3. Visst är det märkligt med alla dessa skor. Ägarna har gått upp i rök. Ibland tror jag att dom blivit kidnappade av utomjordingar. 😉 Men varför vill då dessa utomjordingar inte ha med skorna?
  Frågorna är många och svaren är obefintliga.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.