mina tre bidrag till tävlingen…


Här är bilderna jag skickade in till Mästerfoto som arrangerade tävlingen efter vår fotopromenad… 🙂

över staketen....foto: AntoniaB © 2013 fotografen i spegling...foto: AntoniaB © 2013koppen på toppen...foto: AntoniaB © 2013

Och nu när jag väl skickade in dem kommer ihåg att det var en annan bild jag ville ha med. Minnet är kort.
Men här är en kavalkad av dem som jag valde bland.

24 tankar om “mina tre bidrag till tävlingen…

  • How I found my way? I began to think that I take the same pictures over and over again. And wanted to change me. Stockholm is a small town and I have no car to go around so I’m trying to make the images more interesting. All do not like them, because it easily gets giddy by looking at them. 🙂

   Gilla

 1. Ett helt gäng med läckra bilder. Mittenbilden är grym. Bilden på flugan gillar jag skarpt. Du har en egen stil. 🙂 Bra jobbat. Lycka till med tävlingen. Jag håller tummarna.

  Gilla

 2. Roligt verkar du ha haft på din fotopromenad! Av dina inskickade bilder gillar jag mellanbilden bäst, den är så konstnärligt drömsk. Av de andra bilderna stannar jag vid ”Ensamt”, de runda balkongerna – snyggt! – och fotografbilden som du redan visat.

  Gilla

  • Tack! 🙂
   Jag tyckte att det var svårt att välja. Det blev 400 bilder som ja reducerade till dem som visade. Ändå ville jag skicka in bilden som jag döpte till ‘ensam’ istället för koppen på taket. Men gjort är gjort.
   Och nu kan jag glädjas åt att regnet smattrar mot fönstret. Det är så härligt att lyssna.

   Gilla

   • Oj, så många! Klart att det är svårt att välja. Leendet gillade jag också lite extra och mannen i vattnet och… Ja, höstregn när man är varm och torr är härligt att lyssna på!

    Gilla

    • Ofta är det ju flera som väljer tillsammans och så enas man om en. En gång kom jag till final i en tidning med 1700 inskickade. Det kändes ganska bra.

     Gilla

    • Har inget med snällhet att göra. Du har fotoöga. Du får speciella bilder som sticker ut. Du ser indra banor och linjer än vi andra gör. Det är ett gåva. Och Henry Cartier- Bressons anda som svävar runt dig. 🙂
     Jag har aldrig kommit med någonstans.
     Jag har också skickat in till tidningar, och även till tävlingar. Har skickat in till Metro Challange också. Men inte ens nåt omnämnande,
     Oftast de som fick många likes som kom ju någonvart.
     Jag får bara likes här på wp men inte speciellt många ändå. Och ändå har jag bloggat sen 2007.
     Följer en från Spanien som har börjat blogga i februari. Hon kan få upp till 80 likes. även mina också. 🙂 För jag gillar hennes streetfoto.
     Ja, som mest tror jag får runt 20 per inlägg. Kanske någongång 25. Kanske.

     Gilla

    • Du har ditt eget signum och din speciella stil som jag har skrivit tidigare. Man ser att det är en bild av dig men det är svårt att sätta fingret på vad det är och det är skickligt gjort. Särkilt gäller det gatufotona, där får du med det där ögonblicket som bara glimtar till och du lyckas fånga det. Nog är du närmare HC-B än jag någonsin varit. Men det är klart, jag är glad över att ha varit honom så pass nära, haha.

     Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.