på photowalk…


Idag är jag på Photowalk. Som görs över hela världen just idag. Det är Scott Kelby som kläckte iden en gång för ett tag sen. Det är min tredje promenad.  Egentligen är mot min natur att vara i grupp för jag är verkligen ingen gruppmänska.
Men ibland måste man tvinga sig lite.
Mesta dels deltar jag för att kanske få se andra delar av Stockholm än vad jag brukar avverka. Få se. Vi kommer i allafall träffas nästan utanför mig.  Och det signalerar att vi avverkar Vasastan. 🙂

Bilderna vi tar under promenaden visas upp sen på flickr  för dem intresserande och deltagarna. även en vinnare kommer också  att utses.

Har ganska goda chanser i år till vinst 😉 ja….en trettiondel chans. 😆
Jag antar att det blir många höstbilder fulla av sprakande färger. Kanske siktar jag in på svartvitt. Det hela avslutas med lite fika på SkandinavianPhoto.

Första priset är en Canon Eos 70D. Det väljs av hela världens photowalkare. Chans på det….1 på miljon. Typ. Och just nu när jag försöker hitta lite länkar ser jag att jag kanske deltar på en annan photowalk än den som går genom Scott  Kelby. Den gick ju redan den 5 oktober.  Nåväl….skit samma. Jag är ändå ingen vinnartyp. Fick inte heller så mycket likes på bilderna förra året och inte heller kommentarer var många.
Egentligen vill jag inte bry mig, men kan inte förneka att jag faktiskt bryr mig.  För att inte vara en tävlingsmänniska är ju anmärkningsvärt att jag ändå vill vara den som vinner.
Vilket händer ju aldrig.
Avslutar svamlet här med nåt höstigt på mitt eget sätt. 😆
hösten...foto:  AntoniaB © 2013

11 tankar om “på photowalk…

  1. Tävlingsmänniska eller inte så vill man ju ha bekräftelse på att det man gör intresserar andra. Jag tänker att man antingen sak vara superproffs på att ställa in kamera etc. eller att man fångar ett ovanligt motiv.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.