skandal…


termometer

digital febertermometer, pris: 21 kr

Vi fick många så kallade apotek i stan. Vi har en på St:Eriksplan också. Gillar inte gå dit, för de har aldrig det jag behöver. Hellre går en omväg men just nu mår jag inget vidare för att göra extra omväg.

Skulle köpa en febertermometer då min gamla la av för ett bra tag sen nu. Jag hittar inte i butiken så jag frågar. Då leder de (2 stycken) till en tom hylla och pekar ut var den skulle hänga. Det är slut säger de. Vi får in dem om en vecka.

Skämtar ni?  Sånt ska bara finnas.
De har inget bäst före datum.

LloydsApotek som nu ni heter….  hur länge kommer ni vara här? För på hyllorna ser glest ut. Och i dem tillhörande facken längst ner som skulle vara fulla av varor som ska packas upp är bara dammråttorna som trängs istället för varor.

Gjorde en koll på nätet om olika digitala termometrar. De kan kosta allt från 29 kr till 695 kr. Och efter missöden med viktvågen och en diff på sammanlagt 7.5 kg undrar jag nu naturligtvis hur säker  kan jag  vara på att febertermometer visar rätt?

Annons

7 tankar om “skandal…

 1. Varför ska vi ha så många apotek? Jo, så att företagen kan få härja fritt bland burkarna. Som sagt är Sverige snart ett stort AB! Inget ska samhället sköta. Märkligt med tanke på att vi betalar 80 procent i skatt om vi lägger ihop alltihop!

  Gilla

 2. Du kan tacka ”Regeringen Reinfeldt”, för att det svenska apoteksmonopolet avskaffades. Allt skulle ju bli så mycket bättre.
  Blev det så mycket bättre, bara för att Willys började sälja Alvedon?
  Hoppas du mår bättre idag, och inte behöver någon termometer.

  Gilla

  • Och inget blev billigare heller.
   Tack, men jag mår inte bättre, men har inget hög feber bara lite feber. Min hud i sig är en termometer jag vet hur det känns när jag har feber, men man behöver bekräftelse även i det med.
   Jag får köpa febernmetern när jag blir fisk igen..

   Gilla

 3. Stackars dig är du sjuk?
  Ja termometer jag har en som man stoppar i örat och den piper på några sekunder den är toppen och finns på teknikmagasinet och i dom flesta elektronikaffärer.. Visserligen kostar den lite men det är det värt i längden.. Ja jag vet inte vilken sorts termonetrar apoteken har men är det slut på den ena så finns det ju gott om apotek överallt..

  Men kan förstå att det är jobbigt att promenera runt och leta om man är sjuk..
  Så krya på dig och ha en fin helg sköt om dig kram // Nicki

  Gilla

 4. Jag bojkottar Kronans Droghandel för namnets skull! Jag går inte till apoteket för att köpa droger, utan medicin! Min apotek är Apoteket AB, med kundkort APO+. Och jag hittar alltid där det som behövs. Utom sällsynta mediciner som måste beställas, men de finns inte annanstans heller. Beställningsvara trots recept. Min apotek kommer jag att vara trogen till!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.