jag och vågen…


Varje gång jag köper en ny våg blir jag tjockare.  Kan inte förstå det. Med den senaste vågbytet blev jag 4 kg tyngre en då dagen innan.  Gillar inte alls det.

Det här är min tredje våg. Den är digital  medan de två tidigare vågar var snurrvågar, där en pekare snurrade sig till rätt  vikt. Ja, ni förstår.
När jag bytte från den första blev jag 3 kg tyngre på ett slag. Tog lite tid att finna mig i det och började jobba på att gå ner till den vikt jag vill vara på.
men nu såg jag en våg som jag gillade därför en byte blev aktuellt. Och vips är jag nu 4 kg tyngre än jag var på morgonen.  Inte alls kul om jag får säga det själv.
Så egentligen hur mycket väger jag nu.
förr i tiden fanns ju riktiga vågar som man kunde lita på. Men vad kan man lita på idag om inte ens vågar är pålitliga. Absolut inte på Obama heller.

Här är den nya vågen.  den är i alla fall snygg. För min smak för som alla redan vet är ju smaken är som baken.

vågen

Slutklämmen är att jag nu måste jobba ännu mer för att gå ner 4 kg.  Jävla våg. Kunde den inte vara tvärtom istället?  Inte ens med det har jag lite tur.

Annons

23 tankar om “jag och vågen…

 1. Pingback: trendspaning…i Stockholm | Divage

 2. Underbart problem. 😛

  Kontrollväg vågen och se om den verkar visa korrekt. Försök kolla med olika vikter eftersom mätfel kan yttra sig olika beroende på mätområde (procentuella avvikelser). Vatten duger som kontrollvikt (en liter vatten är nästan ett kilo sånär som på några gram).

  Gilla

 3. Om du träna, nu har du mer muskel och muskeln är tyngre än fett. Men 4kg… wow, tränar du mycket ofta?? 🙂 Jag har en snurrvåg men jag använder inte det. Kanske jag skall göra det. Jag haaaatar dieter 😛

  Gilla

   • Jag är inte fåfäng, kan inte relatera till det ordet. Jag är den jag är. Orkar inte bry mig om vad tidningar och flummiga bloggar skriver för att tjäna pengar.
    Släng vågen och erkänn att du är vacker som du är. Gå ut i Stockholm och ta härliga bilder.
    Jag vet att du kan, för jag har sett dina bilder.
    Go Antonia Go!!!

    Gilla

 4. Snygg våg! Man brukar ju känna något så när hur mycket man väger. Väger då vågen fel kan man onekligen få en chock! Man väger alltid mer än man tror. Märkligt! Det var länge sen jag vägde mig. Tänker skita i det helt och hållet. Har en liten digital våg som väger från 0 – 300 gram. Det är kul däremot. Där kan man väga små saker.

  Gilla

  • Ju, men om man har tydligen aldrig haft en våg som visade rätt då är det ju svårt. Ibland kunde jag tycka att jag såg ju lite mulligt ut på bild men då ränkte att det är säkert bara bilden för vågen visar ju inte så mycket.
   Snacka om att jag är lurad i de senaste 30 år..

   Gilla

 5. Det är ett bekymmer med vågar att de blir noggrannare och noggrannare och inte alls förlåtande som förr. Därför håller jag mig till en våg som jag köpte som ung student.

  Gilla

  • ja,min första hade också många år på nacken.
   Men jag kan förliga med min vikt, men hur kan man veta att jag kan nu lita på den senaste. Det är nästan 8 kg skillnad om man jämför. ( jag var inte exakt med siffrorna.)

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.