tar aldrig slut…


Det är inte lätt att klaga och tycka synd om sig själv.  Vetskapen att andra har det så mycket värre och brottas med livsavgörande problem gör det svårare. Men gör det mitt elände mindre för det? Ja, det gör det.  Men ur min synvinkel har jag då jobbigt. Jobbigt och motigt och det börjar ge utslag i kroppen också.

Jag kanske förstorar mina problem, andra säkert ser det inte lika allvarligt som jag gör. Jag är medveten också att andra har problem också. Jag hör en hel del i mitt jobb. Värre saker. Men det dämpar inte min ångest.

Efter semestern vill inte ta slut på saker som gör mig ledsen och upprörd.  Nu senast är problem med min telefon.  Kunderna klagade på att de inte kunde lämna meddelande om de ville avboka. Men enligt min koll så borde ju telefonsvararen gå i gång när jag inte hinner svara.
Jag ringer TRE och felanmäler det.  De skulle rätta till. Jag har då min 08 nummer kvar till jobbet men är kopplad till mobilen. När jag nu kollar och ringer mitt 08 nummer säger en röst: Numret har inget abonnemang. Jag ringer igen till TRE och alla som har dansat den valsen vet hur lätt är att prata med nån. Och varje gång ska man ju prata med någon.  Någon annan en gången innan. Svaret jag fick att numret föll ur systemet och det är bara tekniker som kan fixa den. Men det är lätt gjort.  Dock ingen av dem talade för mig att de jobbar inte på helgen utan först på måndag.
Det fick jag veta av den sista killen som jag ringde upp sist och fick en psykbryt när helt plötsligt inte heller kunde koppla upp till internet.

Det är verkligen ångest  när ens jobbtelefon säger hela tiden att Numret har inget abonnemang. Och jag kan inget göra. Absolut inget.  Jag börjar överväga att ta tillbaka fasttelefonen igen.  Med en vanligt hederligt telefonsvarare där det är lätt att byta meddelande också allt efter dagens behöv. För det är fan inte lätt i mobiltelefonerna. Ologiskt som få.

Det tar så mycket tid och energi.
Felet är inte åtgärdat men jag fick kompensation som plåster på såret. 50 % på min faktura i 3 månader. Visst det är snällt. Men jag hade uppskattat mer om felet hade aldrig uppstått.  Aldrig.

Jag kunde inte koncentrera mig på nåt så jag städade.  Undrar varför det hjälper. Men det gör det. Man blir lite maniskt på något sätt.  Så nu skiner det i badrum och kök.  Dock känner jag mig för övrigt förlamad.
Jag upptäckte att jag har en hel del rengöringsmedel här hemma, och jag undrar finns det nåt jävla skillnad mellan dem?

rengöring...foto: AntoniaB © 2013Så jag börjar läsa innehållsdeklarationen.  Vad de innehåller. På vissa står ingenting på andra stor ord som jag har aldrig ens hört:  amfotära, anjoniska, nonjoniske tensider, parfym står det på Ajax. På Mr Muscle står nonjontensider,nonioniske overfladeaktive stoffer, parfym, , citral. På den tredje stod ingenting just.

Jag tror att det är samma sak i allihopa. med lite olika doftämne.  För faktum är att jag känner aldrig skillnad mellan dem. Jag känner aldrig att ….hmmm…den här var ju toppen rengöring. eller den andra var ju inget att ha.

Annons

9 tankar om “tar aldrig slut…

 1. Tekniktrassel gör mig tokig. Telefoner, uppkopplingar, tv… ska bara fungera! Punkt slut. Jag har hållit mig till ett enda bolag och inte valsat runt och prövat, jag vägrar välja. Hoppas verkligen att ditt telefontrassel löser sig å det snaraste!

  Gilla

 2. Pingback: vår kärlekshistoria är nu slut!!!! | Divage

 3. Nä, du är inte gnällig och du förstorar inte dina problem. Att försöka driva ett företag med ofungerande telefon och ingen tillgång till nätet är inte något man vill prova på och problemet är inte futtigt!

  Jag hoppas det ordnar sig snabbt.

  Gilla

 4. Jag vill klaga också. Denna helg, hela dagen, båda dagarna… målare i huset eftersom min huskompis är på semester och ”hon” målar rummet och nya hyllor. Ingen hon. Målarna. Och de har inte husets nycklar så jag måste stanna hemma. 😦 De var här också hela veckan 3 timmar på kvällen. Det är bara ett rum! Långsammaste målare… Trippel F** 😉
  Lycka till med Tre! 😀

  Gilla

 5. 3, alltså tre, är den värsta på marknaden! Dyrt som fan, och ingenting funkar som det ska! Dotterns abonnemang tar snart slut, och du kan gissa att så tar det slut med 3 också!

  Gilla

 6. Håller alla tummar för att du får tillbaka telefonnumret redan vid 8 i morron.
  Fantastiskt att du skulle få kompensation
  Grattis …
  Angående städningen så kan jag bara säga att jag känner igen mej, men jag bakar i stället…. 🙂

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.