8 besökare idag vid 13.30…


Det är verkligen ett botten rekord. Buhuhu…Vid den här tiden (13.30) har aldrig tidigare hänt att det är så få visat intresse.  Det svider. Det gör det.
Men världen stannar ju inte för det. Kanske borde jag lägga upp min frukost ( havregröt med riven äpple, kanel, mandelflarn, kokos och en sked kanadensisk lönsirap. ) eller lunch ( 1 liter valfri juice favoriten Proviva granatäpple ) middag ( stekta svamp på brödbit toppad med ädelost och sallad)
Men det skulle bli ena handla, för det är vad jag äter varje dag, tills jag tröttnar och då byter jag tills jag tröttnar igen.

Kan ju bero på att jag tycker ingenting smakar längre. Doftar gudomligt men smakar inget. 😦 Vet inte om det beror på mig eller om maten har blivit smaklöst ( det söta har jag inget problem alls med. )

Eller sjukdomar kunde jag också gräva ner mig i.
Politik vore också nåt att sätta tänderna i men där känner jag att jag inte räcker till. Hjärnbarken räcker inte till slutsatser och djupanalys. Det smärtar att erkänna men så är det.

Kunde glänta garderoben ( som är alltför stort för mitt eget bästa) men jag är inte så ung och inte så fotogenisk heller att det skulle kunna bli en njutning och underhållning.

Renovering…hmmm…kanske.
Teknik är inte heller min starka sida. Förstår fortfarande inte hur det blir el av vatten. Inte heller förstår jag varför jag kan prata i telefon utan sladd. Tjaaa…om sanningen ska fram  förstår jag inte heller telefon med sladd.

Och förstår jag inte heller varför en massa skor var utlagda i min väg till jobbet. Kanske en installation av något slag, kanske en protest mot något, eller någon tyckte att det är ett bra ställe att ha skorna på. Omtanke om dem fattiga? protest mot skokonsumtionen. Vad vet jag. Men här har ni bilderna.

skorskor...foto: AntoniaB © 2013

skorskor...foto: AntoniaB © 2013

skor...foto: AntoniaB © 2013

Annons

23 tankar om “8 besökare idag vid 13.30…

 1. Man kan ju undra vad skorna gör där. Här på landet slängs skorna upp i elledningarna av någon anledning.

  Besökarna är inte så många på sommaren, många gör annat och reser bort och sen tar det ett tag att komma igång igen. Eller som jag, som har dålig uppkoppling, det går inte att surfa runt och titta på folks fina bilder alltsomoftast.

  Gilla

 2. Hej i stugan..
  ja visst är det lugnt nu men det beror på sommaren nu är folk på semester träffar vänner eller är ute mycket.. Behöver bara se till mig själv gör en blogg då och då men hinner knapps svara på kommentarer.. Nu när jag svarat färdigt så ska jag göra något vadå.. jo dammsuga och torka golv är välbehövligt..
  Våra utflykter har också stannat av vi kommer inte riktigt till skott i år vet inte alls vad det beror på..
  Din mat lät god fast inte varje dag idag ska vi äta stekt potatis prinskorv och stekt ägg något vi inte ätit på mycket läng men prinskorven måste gå åt.. Fet och onyttig mat ja men vi fuskar ibland 🙂

  Politik och sjukdomar är usch kläder däremot är roligt.. Jag måste genomlida ett barndop om 2 veckor och jag kör den gamla klassiskt kvinnliga varianten jag har inget att ta på mig fniss måste ut och leta efter något som kallas finkläder..

  Teknik är det värsta jag vet tillex fel i datorn jag klarar inte av det och förstå hur saker fungerar och varför nej det gör jag inte..

  Skobilderna var jättehäftiga tycker jag ser mer ut som någon som blivit förbannad på röran i hallen och kastat ut alla skor genom fönstret.. bilderna är super…
  Kram Nicki

  Gilla

  • Kanske har du rätt. Jag är för ivrigt. Semesetern är avklarat, nu är det jobbrutin som gäller.
   Och det är inte så mycket jobb heller. Jag har tid att sitta och läsa bloogar och titta på vackra foton.
   Fast någon lägger ju upp dessa fina foton ändå. 😉
   Kram

   Gilla

  • Det vet man aldrig vad som drabbar alla på en och samma gång. Med tanke på att idag kan inte folk vara ouppkopplade och har mobil eller läsplatta ständigt på högsta hugg så borde det vara tvärtom.

   Gilla

   • Så är det kanske… jag har knappt tid nu att göra annat än fixa för och med alla gäster – och lite marknadsföring. Jag råkade se det här inlägget på fb när jag skulle publicera något…
    Hoppas det blir bättre snart!

    Gilla

    • Du har ju giltig frånvaro.. Och hoppas att du får många gäster i ditt fina hus. Och att du har lite egen tid också.
     Jag har återigen problem med virus på min hemsida. Någon som tydligen ute efter att sänka min hemsida. Om det fortsätter så här kommer Google nog stänga av mig. Hur får jag då kunder när idag allt sker på nätet. 😦
     Så nu får jag göra en ny..och det kommer att ta tid.

     Gilla

     • Om hela datorn är virusskyddad borde inga kunna lägga in virus!
      Tråkigt! Lycka till med den nya hemsidan!
      Några gäster åkte idag, utom en som är kvar några dagar till. Jag städade, lade på överkast osv och fick lite egentid…
      Nu kom precis en dansk familj på fyra, de är på väg upp till Stockholm… frukost kl åtta – tur att jag är van vid att stiga upp tidigt…
      🙂

      Gilla

      • Skönt att gästerna löser av varandra. Hoppas att du hinner med små energigivande pauser också.

       Jag har ju virusskydd. Och jag förstår inte hur man utifrån kan lägga in virus på min hemsida. Jag får nog googla om det.

       Gilla

 3. ”Barfota barn”. Om man ser till skostorlekarna så är det nog inga barn. Men lika fullt är det några som är barfota.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.