katten


Katt...foto: AntoniaB 2013
Katten...foto: AntoniaB 2013

Jag gillar katter. Frågan är om de gillar mig. På det senare tiden får jag alltid onda ögat av dem. Men de är söta. Skulle gärna vilja ha en själv. Och någongång ska jag skaffa en. Men inte än.

Annons

16 tankar om “katten

 1. Du bör ta en katt. Jag vet vad du menar om ”onda ögat”, men de är trevliga och fina djur. Dessutom är de bra på uppvärmningen kläder, gärna kläder som du just har strukna. De sitter där och värma dem och lämnar en hel del päls 😉 Men de är riktigt fina djur. Du kan lita på mig 🙂

  Gilla

 2. Mycket bra bilder på katter. Hon ser lite jalur ut. Men det är inte din katt. Katter älskar mig och jag dom. Men vissa är lite mer svåra att komma in på livet än andra. Som med människor. 😛

  Gilla

 3. Den undre bilden är helt underbar, även den första 🙂 Du har verkligen fångat stunden. En mycket vacker katt med härlig färgtäckning.
  Ögonen, ÖGONEN, så underbara.
  Jag tror att katten är på sin vakt och vill inte släppa förbi dig. Den vaktar något mystiskt och hemlighetsfullt. Tankarna för mig till tempelkatter.
  Jäklars vad fina foton!!!
  —> Önskar dig en fin helg <—

  Gilla

   • Hon (med de färgerna är det ganska säkert en hona) är knappast aggressiv utan snarare avvaktande (möjligen småirriterad över att bli störd i sina viktiga förehavanden). Hade hon varit aggressiv hade öronen varit nervikta och möjligen hade hon också fräst åt dig eller morrat dovt.

    Vacker katt iallafall.

    Gilla

    • Ja, det har du visst rätt i. Hon gillade inte att jag fotograferade henne.. Ville värna sin integritet.
     Katter är fina djur. Självständiga och något svårflörtade. 🙂

     Gilla

 4. Was für eine schöne Katze schöne Fotos wo die Katze in die Kamera schaut ist gut.Ich wünsche dir einen schönen Tag und ein gutes sonniges Wochenende.Lieber Gruß Gislinde

  Gilla

 5. Jättefin katt ser ut som en sköldpaddsmönstrad..
  Ja skaffa dig en katt dom är fina sällskapsdjur och dom bör vara innekatter såvida man inte bor långt ut på landet..
  Jag har haft en katt han hette Lucas var svart och grårandig vägde 8 kilo och han var livrädd för att gå ut han ville på sin höjd sitta på min balkong och sola..
  Numera passar jag en katt iblan han heter Tiger och ser ut som Garfield helt orangerandig
  Varje gång vi tar hem honom till oss så är han skitsur första dagen sen går det bra..
  Jag vågar inte skaffa en egen katt där jag bor 7 trappor upp.. får ha stängt hela tiden när tiger är här det är jobbigt jag vill ha öppet hela dagarna..Ha en fin helg nu min vän kram Nicki

  Gilla

 6. De senaste somrarna har vi varit kattvakter en vecka hos vänner. Annarfs är B allergisk så vi har inga husdjur själva. Jag gillar bilden ovan där katten tittar på kameran. Den ser faktisk lite otäck ut.Tänk om det hade varit ett större kattdjur, som ex ett lejon, som hade tittat på en. Ruggigt!

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.