det svänger här…


trappsväng....foto: AntoniaB © 2013Trappan fotograferade jag i en av Ungerns vackraste städer. Sopron.Definitivt min favorit stad bland många.  Jag var på besök hos min gudmor och hade lite tid över att gå runt i staden också. Bilden säger inte så mycket om staden men flera bilder ska komma. Mer av stan så att säga… 🙂

Annons

27 tankar om “det svänger här…

 1. Roligt med bilder som man känner att man är helt nöjd med och blir glad över. Jag letar inte trappor aktivt, fotar så sällan inomhus, men varje gång jag ser en snyggt fotad trappa tänker jag att jag måste fota trappor. Jag har nog bara fotat brandtrappor utomhus hittills.

  Gilla

  • Det känns som om det blev sommarens bästa. Jag letar inte heller medvetet efter trappor men så fort jag ser en är jag bara tvungen att kolla den och ta bilder, men oftast håller de inte måtten.

   Gilla

 2. Vilken härlig bild, lite ovanlig…gillas skarpt! Och nej jag har absolut inte glömt bort dig, jag har bara varigt ovanligt dålig på att besöka mina bloggvänner, nu får det bli bot och bättring. Kram.

  Gilla

  • Tack. Det är ju inte så lätt att hitta bra trappor. Jag letar också hela tiden.. Huset var ju fallfärdigt tyvärr och hoppas att den får leva vidare. Det som gjorde fotot att det var glastak överst. Annars hade inte gått.
   Och jag tror nog att den blev semesterns bästa bild.. Jag tog bara två bilder bara för att vara säker på skärpan. Jag kände med en gång att den blir min favorit.
   Och av gensvaret jag fick gillas den av många.
   Mår genast mycket bättre.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.