mordiska händelser bland fluffiga moln…


Det var en fasligt skrikande utanför så jag var bara tvungen att kolla vad det handlade om. Barnarov av något slag. Tyvärr blev bilderna bara så där, men man har ju inte så mycket tid på sig heller.

En av fågeln tog någons unge och föräldrarna och släkt samt vänner förföljde förövaren. Fasligt liv det vart och slutet var ju inte så lyckligt. 😦
Vet inte hur rättegångar fungerar i fågelvärlden men de kan kontakta mig för jag har beviset. Bildbevis. Om inte förövaren var förklädd så borde det ju räcka.

fåglar...foto: AntoniaB © 2013

Här började jakten på förövaren, den är den lägsta på bilden och man kan se att det hänger någonting under fågeln.

fåglar...foto: AntoniaB © 2013

Det är fortfarande 3 fågel som är ute efter, fast kan ju vara så att de är ju hans entourage, för det gänget var ju svart, och så den vita måsen själv.

fåglar...foto: AntoniaB © 2013

Tragiskt vart det men djurvärlden är inte speciellt finkänsliga av sig. De tar det de vill ta.

Annons

13 tankar om “mordiska händelser bland fluffiga moln…

 1. Fina bilder! Man kan inte tukta vilda djur. De gör som dom vill. Har en höna som är lägst i rang. Så hon törs inte äta när jag kommer morgon och kväll med matrester. För att reta dom andra ger jag henne först. Hon hoppar upp på en pinne och får picka lite för sig själv medan flocken tittar på! Ha, ha, ha….! Så kan det gå när haspen är på! (för mobbgänget alltså).

  Gilla

  • Din kärlek till djur märks verkligen. 🙂
   Men vem ska hand om dem om inte du som har de.
   Farfar gillade också sina höns. Han kunde ha långa diskutioner med dem. Hans hönor blev väldigt gamla…det var kanske inte grundtanken men hönsen gillade nog tillvaron hos dem. 🙂

   Vilda djur måste ju ta hand om själva överlevnaden. De kan inte va blödiga och finkänsliga. Dö eller döda…det är deras motto…har jag hört från säkra källor.

   Gilla

 2. Hej igen..Ja så går det till i djurens värld äta eller ätas..
  Såg en hök som tog en duva mitt inne i stan den brydde sig inte det minsta om alla människor den dödade duvan direkt och flög sen iväg med den..
  Där stod vi människor helt handfallna och bara gapade..
  En obehaglig händelse eftersom man inte är van vid det och alla tyckte naturligtvis synd om duvan..Och höken ja han ville väl ha middag..
  Och kameran nej jag vart lika handlingsförlamad som alla andra men tror inte jag hade velat ha det på bild.. men dina foton är fina.. Kram på dig //N

  Gilla

  • Wow…det var också drama må jag säga. Men de har varken pengar eller Maxi Ica att gå till. De är självförsörjande och kanske duvorna är mer slappa i stan än ute i naturen.
   Kram.

   Gilla

 3. Trist att det inte räcker med att vi människor fightas/krigar…Hoppas det blev rättvisa och lugn i ”lägret” så småningom.

  Gilla

  • Tyvärr kunde jag inte fota ljudet, men de lät verkligen. Förståeligt. Djurvärlden är ju grymmare än vi vill. Men de kan ju inte gå till Konsum och handla.

   Gilla

 4. Hallo schön das du wieder da bist ich hoffe es war eine gute Erholung und mit der Kamera ist wieder alles Ok.sind aber schöne Bilder mit den vielen Vögel.Wünsche noch einen schönen Sonntag und eine gute Woche.Gruß Gislinde

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.