I´m back…


Tack för alla som undrade hur det var med mig. Det är bara bra. Var på semester. Ja…och planen var ju egentligen att jag skulle uppdatera bloggen dagligen, men så blev det inte. Dock har jag massor med bilder men det kommer att ta tid innan allt är sorterad. Men de kommer upp till visning.
Mina föräldrar köpte en laptop så jag fick bli lärare och det tog tid och kraft… Och tänka i hur det var när jag började använda dator. När jag blev förbannad att när någon visade nåt så såg jag aldrig vad som hände.
För när något blir naturligt  tänker man inte mer på den som onaturligt.

I köpet ingick Windows 8 och det är lite knepigare än tidigare versioner. Men de har inget att jämföra med så jag hörde inga klagomål att varför är det så och varför inte så. De hade fullt upp med att styra pilen dit den ska. Och det är inte så lätt alla gånger. Strongt av dem ändå, då pappa fyller 80 och mamma 76.

Hoppas att de får mycket nöje av datorn. Och idag är inte så svårt att hjälpa härifrån genom datorn om de skulle råka ställa till med nåt.

Vädret var ju anpassat till datorundervisning….det regnade ju mest. 😉 Kanske några av er har ju sett eller hört att det var översvämning i trakterna. Mina föräldrar bor dock vid högre höjder vid alperna så det var ju inget som översvämmade där även om för några år sen blev byn också genomsköljd av mängden vatten som föll i bergen. Det var inte roligt, mycket har förstörts. Otroligt så mycket kraft vatten har. Och ingenstans kan man känna sig helt säker heller..
Nu är jag alltså tillbaka och ska besöka allas bloggar även om det kommer ta tid det med. 🙂

stockholm ovanifrån...foto: AntoniaB © 2013

stockholm ovanifrån...foto: AntoniaB © 2013

Annons

18 tankar om “I´m back…

 1. Man skriver inte att man ska åka på semester på nätet. Det får tjuvarna räkna ut själv sen när man är tillbaka. Finns så många kluriga på nätet. Synd att hjälpa dom. Welcome back! 😛

  Gilla

 2. Oj vad glad jag blev att se dig..J ag trodde nästan att du var på semester när det tog sån tid för hade svårt att tro att du hade övergett bloggen.. Hoppas det gick bra att lära ut windows jag har likadant själv att lära äldre personer och det går för det mesta bra..Ja jag har läst om alla översvämningar so Europa drabbats av måste vara hemskt tur att dina föräldrar slapp det hela..
  Är i alla fall otroligt glad att se dig så välkommen tillbaka.. Kram N

  Gilla

  • Man ska väl inte annonsera ut att man ska lämna lägenheten tom. Man vet aldrig vem som läser ens blogg. Och som jag skrev var ju tanken att jag skulle uppdatera mina bloggar. Men hann inte. Knappt att jag hinner nu..
   Men jag kommer nog igång inom kort.

   Jag hoppas att jag var en bra lärare. Sen kan jag ju hjälpa dem härifrån också. Men kul att de vågade. 🙂
   Tack den varma välkomnandet. 🙂
   Kram!

   Gilla

 3. Välkommen hem, hoppas att semestern var skön trots regnandet! Jag tyckte nog att du i en liten bisats nämnde att du var eller skulle åka på semester så jag tänkte att så var det. Det är nog bra att ta ledigt från bloggen ibland även om du fick agera som datalärare.

  Gilla

 4. Välkommen hem igen 🙂
  Hoppas du tog många härliga bilder under din semester trots regnet. Här har det också regnat en del + haglat och åskat. Som en helt vanlig svensk sommar, kan man säga 😉

  Gilla

  • Det ingår i min månadskostnad. På fakturan står alltid 0 kronor vid utlandssamtal.
   Hoppas att det är inte så att de räknar fel. Men det vore ju synd att fråga. 🙂

   Gilla

  • Jag försökte minnas hur det var för mig när jag började använda dator. Och att enkla saker är enkla först när man vet att de är enkla. Men visst det blev upprörda känslor men bara en gång. Jag skärpte mig. 🙂

   Gilla

 5. Jag tänkte nog att du var på semester Antonia, men man vet ju aldrig? Hoppas att du har haft det trevligt och vilosamt och roligt också såklart!!! Har tänkt på dig nästan varje gång jag varit inne på bloggen för du är en av de flitigaste som jag följer + några till, men är van att se dina inlägg tiitt som tätt… Kul att du är tillbaka!!! Kramar från Eva 🙂

  Gilla

  • Ibland undrar jag oxå vart folk tar vägen när det blir alldeles för tyst. Men att skriva att man är på semester vill man inte heller skriva. Eller jag vill inte det.
   Och normalt brukar jag blogga även på semester men nu blev det inte så. 🙂

   Gilla

 6. Så skönt att du är tillbaks! Trots att man ”bara” är vänner på nätet så blir man bekymrad 🙂

  Härligt att dina föräldrar nu är med dator. Kanske kan ni skypa billigt då?

  Gilla

  • Man längtar alltid där man inte är. 🙂 tack för välkomnandet.
   Faktiskt stolt över mina föräldrar att de vågade på sig. Och ja vi ska skypa även om jag betalar inte heller för telefonsamtal som är genom 3.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.