har du sett detta?


kierkegaards

Det står Google där. Det verkar pågå nya saker på google. ( jag gillar fortfarande inte google kan jag tillägga) Sören Kierkegaard  föddes 200 års sen 5 maj 1813 i Köpenhamn. Tyvärr blev hans liv alltför kort då han dog endast 45 år gammal den 11 november 1855.
För dem som inte vet vem han var  så var han  dansk filosof, teolog och författare som anses vara en av grundarna till existentialismen.

Så idag är den 5 maj 2013. Imorgon kanske har Google en ny logga. Eller den gamla dyker upp igen tills nästa man till rakning.
Kul att det är en nordisk man som uppmärksammas av den amerikanska jätten. Men å andra sidan kanske amerikanerna ser en helt annat logga. För globalisering gäller dock inte i allt har jag en känsla av.

Förresten är det någon som har uppmärksammat det finns en Wikiquote?

Och inte heller fick jag brev från google  för att besvara mina problem med adRense. Varför skulle de besvära med böket? De kör och vi måste finna oss i allt. Hoppas att snart kommer en uppstickare som de själva en gång var. Troligen kommer google motarbeta varje uppstickare så att de själva kan behålla toppositionen.

Annons

2 tankar om “har du sett detta?

 1. För sökning använder jag DuckDuckGo istället för Google.

  DuckDuckGo sparar inte information om mina tidigare sökningar som Google gör. Sökresultatet blir då förstås inte heller inte skräddarsytt för just mig och det märks tyvärr.
  Man vänjer sig vid att skriva in lite mer pricksäkra sökord, positivt är att man undviker den så kallade ”filterbubblan”.

  Gilla

  • Tack för tipset. Mycket intressant och har installerat den omedelbart. Gillar att man inte behöver bläddra sida efter sida antingen för att det är få sökträff vilket ändå är tillräckligt, eller för att det bara rullar neråt i oändlighet. Det gillar jag. Och ett del annat också. Släng dig i väggen Google!

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.