vaccinera dig om du vill äta frukt…


Kul. Vill man äta frysta bär så är lika bra att vaccinera sig.  Om man nu inte vill få gulsot eller hepatit A.  Visst man kan koka frysta bären  också men vad är vitsen med den då.

Det är oroande att man inte längre kan lita på maten vi får på vårt bord. Antingen är köttfärsen ompackad femtielfte gången, eller oxfilén är inte oxfilé utan nåt annat typ infärgad fläsk, lasangekött  har man det vill säga är hästkött, Arla mjölken innehåller cancergift och dessutom är mjölken skulle vara ekologiskt osv….osv.

Många gånger blir man nog lurad. tro inte heller på ekologiska odlade …för jag undrar hur många som fuskar.  Min tilltro är helt borta.

Och om man nu ska tro på en ny undersökning så ska man inte heller handla närproducerat.  eller ska och ska …men det påverkar inte miljön …säger dundersökningen…varifrån köttet och grönsakerna kommer till vårt bord.  Hugget som stucket.
Jag vet inte varför men jag tror inte på DET undersökningen. Heller. Varför skulle vara bättre att transportera kött och grönsaker från långa vägar.  Det känns som om viss lobbyist tryckte på. För nog är mycket mer  pengar i att transportera mat än att inte göra det. Men jag kan ha ju fel naturligtvist. Jag kan ha fel.

Men nog blir det säkrast att vaccinera sig om man vill äta frukt…frusta eller fräsch…man kan ju vattna fräscha jordgubbar också med skitvatten inte bara de frysta. Eller?

Vi är lurade, och vi blir alltmer lurade av allt och alla.

AbABDNDNSvDSvDSMI

Annons

11 tankar om “vaccinera dig om du vill äta frukt…

 1. Vilken tur att man inte håller på och gör smoothies på köpta frysta bär! Man kan bli sjuk av frysta bär!!! Finns ingen hejd längre. Jag litar inte på något. Bara mig själv. 😛

  Gilla

 2. Ja, det är verkligen oroväckande allting när det gäller kosthållningen och
  man vet inte längre vad man skall tro om allt fast jag tror nog att mycket är sant
  bara för att miljön är skadad och allt går ut på pengar … att tjäna pengar och kvaliteén struntar man
  i totalt och jag har ju märkt att frukten har börjat att förändras…smakar inte längre lika mycket och ibland känns konsistensen annorlunda….Det är så tråkigt eftersom jag tycker att maten borde vara en av de viktigaste sakerna man borde verkligen tänka på kvaliteén, men det bryr man sig inte om längre!!!

  Gilla

 3. Jag är så lyckligt lottad att jag har egna bär och frukter. Men de blåbär som jag plockar i skogen är väl fulla med cesium…

  Gilla

  • Idag är man aldrig säker. Och inget syns ju på frukten. Någon borde uppfinna hjälpmedel så att man lätt kan avgöra om det är fritt att äta. Med alla skojare som vi har runt om oss borde vi kunna ha skydd.

   Gilla

 4. Hörde i morse om detta på nyheterna.
  Jodå, jag har frysta bär i frysen.
  Bryr jag mig? … Näe!
  Jag är så pass gammal att jag rent intellektuellt förstår att det är vanskligt att leva.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.