helvetet på jorden stavas GOOGLE.


De gör om och om och om. En sak ändras ju aldrig. Man kan inte skriva till dem. Man hänvisas med olika valmöjligheter om du vill hitta problemet. Att du inte ens hittar en endaste rubrik som är ens nära till problemet är en annan historia.

Beskrivningar är långa och omständliga.

Man vill skita i google men det går inte. De har verkligen nästlat in sig och jag som småföretagare och bloggare är beroende av google.
Nu har jag problem med deras adSense där man kan få in annonspengar.. Inte för att jag har mycket där mer kanske några hundra kronor, men ändå.  De har gjort om allt på den sidan. Och jag kommer bara in en Appsida, som inte visar något alls förutom text.. Definitivt inga siffror hur mycket pengar jag har. Därmed kan jag inte heller överföra pengarna till mitt paypalkonto..

Och nu  alternativet är att google får mina pengar.  Jag vill bara avsluta detta googlehelvete. För det KAN man minsann göra. Men att kontakta dem det kan man inte.
Så jävla frustrerad jag blev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAAAA…JÄVLA förbannad.

Jag är så trött på det ständiga göra om. göra bättre och det ända som händer att man går vilse och inte förstår hur de har tänkt. För dem tänker för dem som kan det utan och innan. De tänker aldrig enkelt så att vem som helst kan förstå.

Och nu har jag inte heller förhandsvisning när man inne på google träfflistor.  Den var bra, så man slapp gå in på vissa sidor helt i onödan. Vart tog den vägen?  Ja, den som var på högersidan.
Småföretagare fick också mycket svårare att märkas om man nu inte en hejare på en massa saker eller har hur mycket pengar som helst att strö åt en massa skojare. Men det vill jag inte ingå närmare just nu.  Det utbrottet kommer sen. Jag laddar.

16 tankar om “helvetet på jorden stavas GOOGLE.

 1. Hatar också Google! De bara sänder men man kan inte tala till dom. Usch! Har tänkt på lite annonser men tror jag skiter i det. Det blir så bökigt och just det där att dom ska ändra hela tiden. Too much monkey business!

  Gilla

  • Jag har annonserat för en tusenlapp. Gav inget resultat och så mycket mer ville jag inte bränna. Hade jag fått ett eller två köp på det hade varit värt mer pengar.
   Dessutom tyckte jag att varje dag var samma antal sökningar. Kändes skumt.
   Sen ska man också uppge vilken tid annonsen ska gå. Och gissa när det är flest intresserade är just ute efter mina saker. Det är ju inte lätt. Och dyrt. Verkligen dyrt.
   men har man mycket stålar då kan man säkert tjäna mycket pengar genom ständigt ligga i dem främre sidorna. men mesta pengar tjänar nog google.
   Och inte är de hjälpsamma. Skit företag som nästlar sig in överallt oavsett vad man vill eller inte vill.

   Gilla

   • Jo tack… – Antonia – jag har ej ont någonstans och äter inga mediciner – så det vore ju synd att klaga. Det hänger samman med att jag sedan ca fyra år tillbaka äter artegen kost = jag skippade då normalkosten.

    Vad det i sak innebär skrev jag ett brev till en kompis om för ett tag sen – och det finns numera på nätet HÄR.

    Så livet i kött förefaller vara enkelt att leva som frisk – som jag numera ser det – trots, eller måhända tack vare, att jag är 72 år LivsErfaren.

    Gilla

    • För mig är det precis tvärtom. Jag var ständigt och jämt hungrig när jag åt normalkost. Men när jag började med LCHF-kosten för ca fyra år sedan – så hände följande:

     1. Min då sedan en tid tillbaka mycket illavarslande kärlkramp bokstavligt talat försvann efter ca 10 månader

     2. Under samma tid – så försvann också successivt min tidigare ”eviga hunger”.

     Så tala om BINGO för en som är 72 år LivsErfaren. Hur länge åt Du LCHF ?

     Gilla

    • Grattis.
     Men det tog alltså 10 månader innan hunger känslorna försvann?
     Så länge har jag inte hållit med. Bara 1-2 månader.

     Gilla

    • ”Men det tog alltså 10 månader innan hunger känslorna försvann?”

     Ja och nej – för de första 10 månaderna åt jag nog i volym sett ej särskilt mycket mindre LCHF än när jag åt normalkost. Men sen har behovet för den volymen mat successivt minskat – och jag skulle tro att jag idag äter, i volym sett, mindre än hälften av det jag åt som normalkostare – och jag kan numera vara helt utan mat i 5-6 timmar utan att få gnagande hungerkänslor. Det var som princip omöjligt för mig som normalkostare.

     LCHF för mig är detsamma som jag som normalkostare såg som gurmémat. Så gissa om jag njuter av mina måltider numera – och LCHF-kosthållet blir ca 20 % billigare också.

     Kan man mera begära än god hälsa av LCHF-gurmémat, smakligare måltider och billigare matkostnader ❓

     Gilla

    • Låter ju bra. Ska göra ett nytt försök efter min semester.
     Dock kan jag tycka att det är svårt att räkna ut hur mycket man ska äta.

     Gilla

    • ”Dock kan jag tycka att det är svårt att räkna ut hur mycket man ska äta.”

     När man äter LCHF-gurmé-mat – så känner man sig ej så sällan ”lika” hungrig när man har ätit färdig – som när man började äta – därför att maten ”ligger så väl på tungan”. Men när det har gått ca 20 minuter så blir man ”stoppmätt”.

     Ifall man äter normalmiddagen med t ex en stekt fläskkotlett med sallad, gurka, tomat, paprika osv till – och utesluter kolhydraterna = potatis, ris, bröd osv – så blir det en rätt lagom portion. Men när man börjar med det här – så gjorde jag så att jag stekte två kotletter istället för en.

     Men efter några månader så blev det bara en – därför att mättnadskänslan efter ca ca 20 minuter med två blev ”överväldigande”. Så nu skulle jag aldrig få för mig att äta två.

     Så ”simma lugnt” – för det här med mängden LCHF-gurmémat – löser sig helt automatiskt efter några månader – utifrån mina egna gjorda erfarenheter.

     LYCKA TILL ❗

     Gilla

 2. Det låter som om man ska vara extra glad att man lägger av som småföretagare…. stackars dej Antonia. Att inte komma in på en sida som man brukar är såååå frustrerande…jag vet…

  Gilla

  • Det är hur jobbigt som helst. Och nu fick jag ett brev där de vill veta vad jag tycker om adwords. Men det är inte adwords jag har problem med utan adsense.
   Galen jag blev.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.