gratisätande folket intog nu även Gröna Lund…


gröna lund...foto: AntoniaB © 2013Gröna Lund har öppnat upp sina portar . Och öppnandet sker genom att  man bjuder in kändisar med alla sina otaliga ungar de har samt deras vänner av bilderna att döma… Gratis. Det är något som alltid har retat mig.  Alla dessa AB och C kändisar som tjänar väldigt bra med pengar så de lätt skulle kunna betala för nöjet att åka karusell och bli skrämda i spökhuset av Brasilianska gästarbetare samt diverse andra åk som de ska nu provåka…

Varför alltid de som ska bjudas in. Särskilt när det gäller just Gröna Lund. Vad vore det om man bjöd in folk som verkligen inte har råd med det nöjet?
Jag skulle skämmas att ta emot en sån inbjudan om jag var känd.

Kommer aldrig förstå varför man dyrkar dessa människor, som inte sällan är dessutom otrevliga mot just sina fans.

Annons

11 tankar om “gratisätande folket intog nu även Gröna Lund…

 1. Måste bero på att man vill att dessa välbeställda ska berätta för sina kompisar som inte blev inbjudna, men lika täta, så dom också vill gå på Grönan.
  Håller med dej. Jag tycker det är osmakligt

  Gilla

  • Visst visst. De ska berätta till sina rika kompisar. Undrar om rika går på såna folkliga nöjen annat än när de blir bjudna gratis.
   Skådisarna har dubbelmoral.
   Vad skulle ha hänt om dem ändå ställt ett krav att mot deras gratis inbjudan ska minst lika många vanliga som också bjöds in.
   På ena sidan ömmas ju alltid för mindre bemedlade, bara inte de själva som ska behöva betala för det utan vi som ska öppna plånboken medan de själva får gratis resor för att göra ömmande reportage för oss så att vi ger pengar till bottenlösa projekt ( naturligtvis finns det undantag) Men merparten tänker bara på sin väl och ve.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.