fota Slussen och vinn 10 000 kr…


From och med den 10 april 2013  till och med den 12 maj kan du  skicka in dina foton på nytagna bilder på Slussen.  Och med nytagna menas att det ska skickas in samma dag som den har tagits.
Med andra ord kvalificeras inte mina bilder för att de är inte tagna idag. Men det gör inget. Jag brukar aldrig bli utvald på tävlingar dessutom gillar inte att jobba mot ett bestämt mål heller.
Då blir det bara krystat.
Tanken stör.
Det stör mig att det är en tävling.
Att någon och inte jag kommer att vinna. Att om jag går till Slussen idag då kommer jag tänka istället för att ta den bild som faller naturligt. Skulle leta efter något speciellt. Lekfullheten försvinner med ett slag. Medan andra triggas av vetskapen. Det är precis som när jag får tunghäfta. När någon säger att säg något. Och jag har inget att säga. Precis inget. För annars har jag en hel del att säga men inte om jag blir tillsagd. Då dör bara hjärnan.  Nåväl ….om DU vill tävla läs DN
Men jag har många bilder från Slussen dock. 🙂 Och de är tagna av lust och ögonblickets ingivelse.
Så här kommer några som jag har nog redan visat förr:

slussen...foto: AnroniaB © 2013

isbildning slussen...foto: AntoniaB © 2013

slussen tuppar...foto: AntoniaB © 2013

utmärglat....foto: AntoniaB © 2013

på spång...foto: AntoniaB © 2013

glashuset...foto: AntoniaB © 2013

t-bana vid slussen...foto: AntoniaB © 2013

Annons

12 tankar om “fota Slussen och vinn 10 000 kr…

 1. Oj vilka foton jag älskar slussen jag växte ju upp delvis på bellmansgatan så jag kunde ju gå ner till slussen när jag ville..speciellt det runda blå huset är min favorit och häcken eller vad man nu ska kalla den den har en massa valv..såg att den är nästan helt borta nu..dina bilder på slussen är helt underbara..tummen upp….

  Gilla

 2. Häftiga och snygga bilder, Antonia! Mycket snygga. Jag förstår hur du känner det. Jag har tävlat några gånger, men inte tänkt på bilderna förrän det var dags att skicka in och då kunde jag ju välja bland en massa som jag tagit utan att tänka på tävling. Kom i final två gånger och det kändes ganska märkligt, hade inte fotat länge alls.

  Gilla

 3. Det som är mest spännande är hur många olika sätt man kan se Slussen på. För mig uttrycker dina bilder dramatik och mycket rörelse. Då jag under många år regelbundet bodd på Sjöfartshotellet är Slussen hemkänsla för mig. Så mina bilder skulle vara annorlunda tror jag.

  Gilla

 4. Pingback: tävla och vinn 10 000 kr. a blue cameras confessions | a blue cameras confessions

 5. Håller med dig. Jag är nog likadan, har inget emot att publicera saker jag gör, men så fort det andas tävling så tappar jag förmågan att producera. Det är nog som du säger, man tänker för mycket då istället för att bara flyta med och göra det som kroppen och hjärtat vill 🙂

  Fina foton! Jag är speciellt förtjust i det sista, med tågen.

  Gilla

  • Skönt att jag är inte ensam. Försökte vara med en fotoutmaning där man la upp en foto om dagen på bestämd tema. Men jag lyckades inte så bra. Gav upp, just för att det blev svårt att ta bilder som andra bestämt att jag ska ta. Även om det är en bra utmaning att bemästra själv. 🙂
   Jag gillar också bilden om tåget som den ska just försvinna under Slussen.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.