övergång…


folk...foto: AntoniaB© 2013

folk...foto: AntoniaB© 2013

folk...foto: AntoniaB© 2013

folk...foto: AntoniaB© 2013

Gatan ser  sliten ut. Vintern och dubbdäcken har gjort sitt, medan vi andades in stoftet som yr osynligt i luften runt om oss. Säkert farligare en passiv rökning, men det vet vi inte än.

Medan jag väntade att Prinsessan Lilians begravningskortege ska köra förbi fotograferade lite folk som väntade på grönt ljus.
En övergång i dubbelbemärkelse.

Annons

14 tankar om “övergång…

 1. Väldigt effektfullt med färgerna mot den grå asfalten! Snyggt! Jag har en väninna som bor i en gammal fin lägenhet i stan. Hon har astma och hennes läkarväninna säger att hon håller på att utveckla KOL. Hon måste flytta för att få bättre luft att andas.

  Gilla

   • Flärd ligger i luften. Det är ju lite vårkänning på gång, trots kylan. När det gäller dubbdäcken, på Hornsgatan är de förbjudna 🙂 På tal om Hornsgatan, jag har bott där. För många år sedan, när jag var barn. Vi bodde på nummer 29, något. På en innergård, där det fanns uppgångar. Högst upp utan hiss. Pust 🙂

    Gilla

    • Det är ju bra träning att bo utan hiss.
     Dock kanske inte när man mår eländigt. Och det gör man ibland. Då vill man ha vingar. Eller i alla fall en fungerande hiss. 🙂

     Gilla

 2. Snyggt med färgerna mot det gråsvarta! Ja vi får nog i oss mycket onyttigt i luften. Det bekymret finns inte bara i storstäderna men är nog värst där. Jag gillar inte tanken på vad vårt lilla barnbarn får i sig när hon är i centrum. Där dom bor är det skapligt bra luft dock.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.