det är vår…


Det är vår trots nyfallen snö.  Vädret jävlas lite.So what?  Det ligger i hennes natur.  Om jag tänker efter så egentligen den här vädret är mer speciellt för april. Snö ena dag, och sol den andra. Just nu faller både snöbollar  samt skiner solen allt vad det kan. En kamp på liv och död känns det som. Och förresten förra året var det full snöstorm på påsken. Och påsken var i april. 6 April…. tror du inte mig? Kolla in  Påsk 2012  och påsk 2010.  Både gångerna inföll påsken i början av april.

Jag tar med ro människornas upprördhet över hur vädret ter sig dock. Det roar mig att känslorna svallar över något som man ändå inte kan göra ett dugg åt.  Jag träffar många som har sjunkit ihop rejält över vädrens oförstånd.

Vore kanske bättre att oroa sig över saker som man kan göra bättre och förändra. Mobbing tex eller att bevara kontanter i samhället. Skriv under kontantupproret.nu och sprid länken vidare. Jag har gjort det.

Bilderna har jag tagit vid Statshuset i Stockholm i söndags innan snön kom. vår...foto: AntoniaB © 2013

vår...foto: AntoniaB © 2013

vår...foto: AntoniaB © 2013

Annons

9 tankar om “det är vår…

 1. Hej min vän..
  Ja visst är det en blandning av vinter och vår nu men som sagt skulle med glädje flytta fram mig till maj månad nu..Börjar längta efter lite längre utflykter med kameran och medhavd matsäck med mera..
  Ja du att folk pratar mycket vädet beror nog en hel del på att det i längden kan vara lite svårt att hitta på samtalsämnen med helt främmande människor så vädret är många gånger en räddningsplanka..
  Jag måste skaffa mig ett nytt tangenbord jag stavar fel överallt för bokstäverna har försvunnit från knapparna får gissa många ha ha..Så mina feltramp beror inte på att jag stavar dåligt:-)Dina foton var jättefina..
  Kram så länge // Nicki

  Gilla

  • Det är bara att klä på sig oavsett väder.
   Fast kanske ibland tar mer emot än andra dagar. Sommar kan vara jobbigt den med. Med alla måsten för det är nu det man ska vara ute.
   Höst är min favorit men jag accepterar alla andra månader också.
   Kram

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.