med huva…


mode...foto: AntoniaB©2013

Jag har aldrig vetat vad jag ska tycka om att klä hundar. Jag förstår att ibland är nödvändigt och man inte vill dra in mycket smuts heller efter en promenad eller vill inte att vovven ska bli dyngsur när det hellregnar ute.
Men en huva?!!!!!!!!!
Visserligen använder jag också huva när jag går ut men jag har ju inte egen päls.
Eller vad säger ni som läser detta, ska hundar ha huva och stövlar. Kanske till och med broddstövlar så att hunden inte ska halka. Tror ni att jag skojar. Kolla in bilden här under. Troligen utan broddar men ändå.

hund med skor

 

Annons

5 tankar om “med huva…

 1. Ha Ha ha…Näää ibland går det nog till överdrift faktiskt….skor tror jag kanske inte att det behövs och absolut inte någon huva??? Det blir ju bara en extra börda för hundstackarn!!! Sen kan kanske viss klädsel vara okey för vissa småhundar som nästan ser ut som de fryser under vintertid…..söta är de iallafall i sina hundkläder, men människan kan verkligen hitta på!!! 🙂

  Gilla

 2. Gomorron Antonia. Nog kan man ha synpunkter, kan ju bara tala för vovvar generellt. Huvan är ju så klrt en designerdetalj. Du borde ha förståelse för det då du ju är modeintresserad. Vad dom röda skorna beträffar så ser jag inte riktigt, men det ser ut som gummiskor som man använder om vovven har en skadad tass. Köpte en sån till min vovve när vi hade en olycka och måste söva henne och dra bort 2 klor – tassen måste ju skyddas efter op. Dom vovvar som bäst behöver ett extra varmt plagg är väl kanske en Vippet. Jag har också jacka till min Cavallier, men det är ju för när det är kallare än -10. Regnkappan kan komma till hands om det öser ner. Inte ofta. Att skydda de delar som blir skitigast vid promenad är ju de svåraste att skydda. Enklast är ju att ha en hund som är HÖG på benen 🙂

  Gilla

  • I viss mån kan förstå att man behöver både kläder, krage och stövlar. Problemet är mer när folk går i överdrifter.
   Men den på bilden var inte gummistövlar. Hunden har ju på alla fyra ben, så det är klart en onödighet. Men uppmärksamhet får hunden onekligen.
   🙂

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.