jätteloppis…blir den poppis?


En loppmarknad har öppnats i Vasastan i Stockholm. Den kallas för Cityloppis. Enkelt och träffande. Jag har saknat en sån marknad länge. Får se om den infriar mina förväntningar.
För visst fanns en loppis på Hötorget, men så roligt var den inte.
Cityloppis kommer att vara öppet på söndagar mellan 11-16 på hela våren. Vem som helst kan hyra en yta på 3 kvm  om så man vill,  bord ingår också (180 cm). Man kan hyra flera  också om man vill och behöver. Priset är humant 300 kr per tillfälle och plats.

Man kan inte förboka vilken plats man vill ha utan först till kvarn som gäller. Men bokar man två bord har man då vissa förmåner ändå.

Adressen är Drottninggatan 81.
Ska kolla in den imorgon. loppis

Annons

12 tankar om “jätteloppis…blir den poppis?

  1. Tack för tipset! Den marknaden kommer vi säkert att besöka nästa gång vi kommer till Stockholm. Vi gillar marknader båda två vilket är trevligt…problemet är bara att vi behöver lämna bort saker också. Vi kanske får hyra en plats att sälja också?

    Gilla

  2. Jättekul! Sommartid har vi kanske Sveriges största loppis i vår by. På bygdegården. Det sprider sig och det kommer mer och mer folk för varje år. Ska titta in på loppisen på Drottninggatan. Men dom kanske kommer att ha öppet fler dagar senare.

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.