arg på SkandiaBanken…och deras system


SkandiaBanken! En gång så bra, nu mest irriterande.
Flera timmar fick jag slita hår och ringa teknisk support. Åtminstone var DE trevliga, trots mina gormande och spydigheter, men lätt var  ju inte… ja min situation alltså.
Jag skulle bara putta in en räkning. En enda räkning. Men nej, varför skulle det gå, när den kan gå åt pipan istället. Det är ju söndag…fast det har ju inget med saken att göra.
Och om det skulle bara hända en gång.
Men alldeles för ofta sitter man där fast för bank-ID bara är till problem.

Det kan vara jag. Bara jag och kanske ingen annan har detta märkliga och ack så irriterande problem. Möjligt.
Men nu har har jag kommit så långt i frustration att jag ha nu bestämt mig för att byta bank.
Jag vill inte slösa bort mer tid på att knäcka deras system. Och alla dessa onödiga klicka vidare och så klicka vidare igen och igen och igen innan man kommer till sakens stjärna… Och varje år uppdatera, och så uppdatera igen mellan varven för att säkerställa min identitet. Sen vill datorn inte som det var tänkt. Och frustrationen växer, likaså blodtrycket  min når olympiska höjder. Och helt kart hänger smockan i luften och även datorn ligger risigt till. Och inte glömma stackarn som har oturen att svara.

Nu är jag alldeles helt slut och otrevlig.  Fajten sög all min kraft. Och jag överdriver inte.
Värst framför allt att det är ju inte första gången det händer heller. Man vill bara att internetbanker SKA fungera. Fattar ni!!!!!!!????????  Det är ju ni som envisas att allt ska göras på internet. Så se till för helvete att allt fungerar och att det gör det alltid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nordea en skitbank som jag inte vill ha det privat. De bara tar och tar, men aldrig ger nåt tillbaka. Men får duga som företagsbank. Icabanken ligger bra till.  Handelsbanken och jag har aldrig trivdes ihop. Swedbanken känner jag inte till.  Så får se till vad det blir.

Annons

21 tankar om “arg på SkandiaBanken…och deras system

   • Ja, jag har sett en sammanställning på det. Det var i tidningen Land häromveckan. Det är uppror på landsbygden nämligen för folk vill ha kontanterna kvar. SEB är banken som är värst på den frontens och som går före.

    Gilla

    • Jag vill också ha kontanterna kvar.
     Tyvärr är det ju så när en börjar blir man infasad så småningom.
     Då blir det kanske att just Handelsbanken blir sist att övergå och då kommer man med ursäkter att när alla banker har tagit bort kontanter kan de inte heller hålla den utlovade riktlinjen.

     Gilla

      • Det har jag också gjort och skickat till mina vänner och bekanta. Men jag konstaterade att det var bara en som skrev under fast flera har sagt att de har gjort det. Men jag hittade aldrig deras namn.
       Och det är så i världen…många ljuger för det verkar enklare än att bry sig.
       Sen när det är försent vaknar de kanske. Kanske. Hjärntvätt som pågår. Men många märker ju inte det.

       Gilla

  • Jag har inte heller problem med Nordea. Mitt problem med dem att de känner till bara en ränta. Det du betalar till dem.
   De bara tar och tar.
   Men de har blivit bra på kundservice i allafall per telefon.

   Gilla

 1. Hade Skandiabanken innan under 4-5 år. Men sen kom jag till att behöva något lite utanför ramarna eller vad man ska kalla det. Så jag bytte till Handelsbanken, det har jag inte ångrat. Personlig service och alltid svar så fort man mailar en fråga. Kvickt och lätt, omelett! 🙂

  Gilla

 2. Hej Antonia!

  Jag har Nordea, har aldrig haft problem med dom, tills för 2 veckor sedan. Jag har kört med e-legitimation i många år. Strax innan Jul gick giltighetstiden ut. Jag gick då till banken för att beställa ett nytt kort. Jag har ett speciellt kort för enbart inloggning med e-legitimation. Till svar fick jag att den tjänsten tillhandahåller vi ej här i banken (i motsatts till vad som står på deras hemsida). Envis som jag är gick jag tillbaks några dagar senare och försökte beställa igen, samma svar. Då gick jag ut på Nordeas Facebooksida och fick svar direkt. Ring detta nummer så fixar vi det. Sedan skall jag personligen ringa upp ditt bankkontor och informera om de tjänster de skall tillhandahålla.

  Om det nu är så att bankerna inte vill ha in sina kunder på kontoren, utan alla ärenden skall göras via Webben, får dom FANIMEJ lära sig sitt jobb!!!

  Gilla

 3. En av mina polare blev riktigt förbannad och fick en hjärnblödning när han skulle betala en räkning i somras via sin strulande internetbank. Som tur var så blev det en ganska liten hjärnblödning …

  Gilla

  • Jag förstår att han fick hjärnblödning. Man blir så frustrerad över att man inte har makt. Tur att han inte fick nåt allvarligare blödning. Egentligen är inte värt att bli så upprörd…men man blir det. Det är i såna ögonblick man blir till brottsling och börjar planera bomber och skott. men som tur så småningom lugnar man ner sig. Ja. Till nästa gång då.

   Gilla

 4. Tre djupa andetag 🙂

  Jag har Swedbank och det funkar alltid – utom de gånger sajten ”går sönder”, men det är ju nått som drabbar alla kunder och som åtgärdas snabbt som attan.

  Gilla

 5. Men VAD var felet ??
  Själv blir jag irriterad på ICA-banken då man blir utelåst efter 3 ogiltiga försök. VEM har bett om den ”säkerheten” ? iNTE JAG I ALLAFALL.
  shb KAN MAN JU I ALLAFALL få att fungera – inte bli utestängd ifrån.
  Hade en gång spanska Sabadell bank, en liten dosa som man EN GÅNG programmerade, sedan tryckte man bara på en knapp om man ville få fram en kod för ett bankärende – helt suveränt. SÅ det FINNS bra mycket smartare system än dom vi har i detta landet…

  Gilla

  • Felet är att uppdateringen inte fungerar. Det är det som är problemet. Och har du inte blivit godkänd då kan du inte sköta betalningarna och annat. Och den fungerar aldrig. ALDRIG. En imbecill system SkandiaBanken har valt som lösning för identifikation.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.