Som om jag skrev den idag 🙂 Men det var för 3 år sen.

Divage

Tillägg för år 2013. 🙂 Det har ingenting förändrats sen jag skev detta inlägg år 2010. Möjligen är det lättare att köpa skor och kängor  med inbyggda broddar. Kanske elpriset är mer moderat den med. Men trafiken är lika eländigt idag om inte värre.

Det är vinter igen.  Och vintern följs med sedvanliga problem.  Anmärkningsvärt då vi lever i Sverige. Och Sverige ligger i Norden.  Så det borde inte vara så jäkla konstigt.
Men vissa människor har tydligen blivit hjärntvättade på vägen med all klimatförändring ( vilket säkert på gång) men det tropiska väderslaget kommer nog dröja väl minst 100 år.
Så varför kan man inte förbereda sig ordentligt.
Alla dessa datoriserade supermoderna tåg och buss som inte fungerar det minsta så fort temperaturen faller. De stannar och blockerar och gör människorna förtvivlade samt förbannade.  Den nya tekniken är ju känslig för stark kyla.

Och ja, man behöver mer el…

Visa originalinlägg 331 fler ord

2 tankar om “

  1. Jo tack vaknade upp till ett vinterland idag och dom så kallade problemen kommer att finnas för evigt i alla fall lika länge som det kommer att finnas snö..ha en fin dag trots vintern 🙂 Nicki

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.