snart blommar träden…


Varmt blev det. Det var nästan 50 cm snö i Stockholm. Det ställde till ordentligt för alla.  De som borde ha haft hand om snömängden blev tagna på sängen och ingen var nöjd. Möjligen snöröjarna själva för trots att jobbet inte blev gjort får de nog betalt. Kontrakt… ni vet.

Nåväl…helt plötsligt är all snö borta. Allting smälte bort. Härligt. Känner ingen sorg. De som vill åka skidor har ändå ingen nytta av snö inne i stan.
I en sidogata såg jag en träd som nästan slog ut sina blommor. Magnolia tror jag att den är men säker är jag inte.

magnolia...foto: AntoniaB © 2013

magnolia...foto: AntoniaB © 2013

Annons

10 tankar om “snart blommar träden…

  • Jag visste att jag var fel ute. Få hålla kolla på den och se hur den utvecklas och till vad. Men jag tyckte att den hade vita blommor förre året. Kanske tom har jag blommorna någonstans på min hårddisk..

   Gilla

 1. Jag är oxå nöjd. Men idag snöar det så nu är det vitt ute igen. Jag skulle kunna tänka mig gårdagens väder, med sol och inte kallt och ingen snö, resten av vintern 🙂

  Gilla

  • Ingen mer snö. Resten bryr jag mig inte så mycket om. Varma kläder har jag. Och solen är ju alltid på himlen. Dock kommer ibland någonting mellan solen och mig. 🙂

   Gilla

  • Jag är jättedålig på djur och växter. Jag bara tror att det är magnolia, men jag tror också att träden är för tidigt ute. Mars april är mer troligt. Men på just den gatan såg varje träd likadant ut. Färdig att slå ut.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.