krossad av Tre…


Teknik är bra. Men bara när den fungerar. Däremot kan ställa till enormt mycket elände så fort den fuckar upp sig. Och det är precis vad som hänt. 😦
Jag har gått ifrån min fasttelefon på jobbet och har nu enbart mobil. Men behöll dock det gamla numret delvist för att det är ett väl inarbetat nummer, dessutom är den väldigt lätt att komma ihåg, och delvist att 08 nummer är mycket kortare än mobil dito.

Men nu helt plötsligt kan inte mina kunder nå mig. Det tutar bara upptaget. Och det är förödande för mitt verksamhet. i 3 dagar har ingen kunnat ringa.
Ringer man till Tre så får man höra att det är problem med s.k. hemväxel och det jobbas på. Men vore intressant att veta om dem verkligen gör det. Eller är det nu helg så prioriteten är inte så stor. Fack och union och gud vet vad lägger krokben.

Och vem ersätter mig för besväret för att inte kunde bli nådd, att jag förlorar nya kunder, att gamla kunder inta kan avboka och omboka. Vem ersätter den ekonomiska förlusten? Att räkningen blir något lägre är inte kompensation. För jag brukar inte ha så höga räkningar, när allt verkar vara inbakat redan i fasta priser. Det är ingen kompensation när jag förmodligen kommer förlora 1000-tals kr i en månad som är den viktigaste för ekonomin.

Och det är inte heller tröst att jag verkar inte vara den enda som drabbats av strulet. För jag verkar ju drabbas av alla typer av strul. Jag känner mig som en jävla magnet som är kalibrerad för enbart tråkigheter. Roligare kunde man ha.

Annons

4 tankar om “krossad av Tre…

 1. Åh, jösses!!! Vilket jädrans elände! Hur lösa. Har du inte något annat telefonnummer, eller kan snabbt fixa, som dom kan vidarebefordra till från ditt hemnummer?

  Gilla

  • Ja, det är ett elände. Klart att jag har annat nummer men det kan jag inte meddela nya kunder. Och vissa andra gamla kunder som kanske inte är så snabba i tanken.
   Kan tyckas att det ä mitt eget fel också.
   Då jag envisades att enbart uppge 08 numret.
   Har inte heller tagit med den på mina nya visitkort. Och DET var tydligen ett stort misstag, inser jag nu alltför sent.
   Ändrade nyss på google så att det ska komma upp i sökningen mobilnumret, men det tar tid innan man kan se det om man nu inte går in på sidan också.
   Som privatperson bryr jag mig inte om jag inte blir nådd.
   Men som företagare är faktiskt min överlevnad det handlar om särskilt i den marginaliserade världen där alla minsta räknas för att hyran som är högre än hög ska betalas.

   Gilla

 2. Du är inte den enda som har problem med 3! Vi har en ständig kamp med dem, antingen funkar det inte eller bara delvis. 3 sucks!

  Gilla

  • Ja, Tre har sagt till mig att det är flera som har problem. Men det är ingen tröst varken för dig eller för mig eller för dem andra.
   Det suger verkligen.
   Just nu funderar ändå om man ska ha trots allt kvar igen en gammal fast telefon.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.