i väntan på…vadå?


Initierad är jag inte. Men dagen kändes inte som om det är så naturligt att sitta ute. Så jag drog slutsatsen att han är första i kön för något spännande.

Och funderade en liten stund över om det finns något som skulle locka mig för att frivilligt stå eller som här  sitta i en kö. Jag själv gillar inte alls köa. Är det för långt kö går jag ofta, om det är inte man bara måste stå där för man inte har nåt val. Typ när man ska flyga någonstans. Eller att komma in nån mässa eller så.

Gick förbi Grillen också på Drottninggatan. Det var en lång kö för att få äta lunch (den är faktiskt längre än det ser ut på bilden.). Jag blir bara stressad att se den kön och folk såg också stressade ut, vilket bäddar inte gott för magen. För om det finns något  gott om i Stockholms city så är det just lunchrestauranger.

Men av någon anledning så gillar man i Sverige att stå i kö. Jag antar att det kanske ger trygghet, och samhörighet .

10 tankar om “i väntan på…vadå?

 1. Jag kan inte heller med köer. Det har hänt att jag varit inne på typ ica och bara ställt ifrån mig kundkorgen och avlägsnat mig. Ut till friheten!

  Gilla

  • Nääs … Det är inte alls min förtjänst. Jag hittade den färdigt bland teman. Det finns några roliga och ska kanske testa några till så småningom. Kul att du gillar den 🙂

   Gilla

 2. Jag har aldrig stått i en kör där man måste vänta riktigt länge. Hade tur när konkursrean för Expert var. Inte alls så många i kön i Årjäng som på de flesta andra ställen. Fast jag köpte sista Harry Potterboken kl 7 på morronen samma dag som den kom ut.
  Kul med masken på kroken här till vänster i din blogg. Har du haft den förut så har jag missat det.

  Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.