2 gånger är väl ingeting eller hur?


Egentligen vill jag inte oroa mig själv, ändå blev jag orolig. Fan också. Det är ju dubbelt jobbigt när man inte kan styra över sig själv.  Delvist själva problemet och delvis just den oönskade oron.

Det händer då och då att jag inte kan sova. Vaknar efter första sömnen sen blir det stopp för mer sova.  Men jag har alltid tänkt att då sover jag ännu bättre natten därefter. Vilket brukade bli just så. Den vakna tiden går åt att läsa.

Men nu hände det igen och igen.  Alltså vaknade 2 timmar efter att jag somnade och somnade först om 1 timme innan det var dags att gå upp.  Natten efter sov jag bra och nu inatt var det dags igen.  Vaknade vid samma klockslag också.  Den typen av sömnproblem vill jag inte veta av. Även om jag nu hinner läsa mycket mer än innan, så det är sömn jag vill ha och inte mer kunskap.

Som tur känner jag inte av nu på dagen att jag skulle vara tröttare än annars, men oron har ju satts sig.   Har aldrig haft sömnproblem förut ( de enstaka gånger räknas ju inte ).
Kanske  bara är ett  övergående fel i systemet.

17 tankar om “2 gånger är väl ingeting eller hur?

  1. Kan du inte prova humle, lavendel och kamomill-the. Eller valeriana (vänderot), Alla skänker lugn och ro. Vräk i dig. Ät honung. Hur mycket som helst. Roligare kan man ha än att vara uppe på natten och skrota.

    Gilla

  2. Usch vad jobbigt! Kan vara lätt att ramla in i sömnproblem, har själv haft sömnproblem av och till och tyvärr får man nog stå ut med det men oftast brukar det rätta till sej efter ett tag.
    Hoppas du får sova i natt nu. Kram

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.