skicka dem till yttre rymden med en enkel resa.


Varje gång jag läser om misshandel där just  äldre hjälplösa människor blir offret blir jag in i helvete hatiskt. Vad får 5 människor att slå en gammal kvinna och sen överösa henne med sparkar när hon ligger på marken? Vad känner de? Stolthet?  Blir de höga av att de är starkare än en 87-åring kvinna? Blir dessa män anhållna? Ja, så småningom åker de fast.
Däremot är ju mer tveksamt om dem blir fällda för misshandeln. Ibland kan man ju undra vem är lagen för? Då alldeles för många som är utsatta får finna sig i att förövaren kommer undan. Bevisning räcker ju för fan aldrig till.
Så inte så konstigt att de sitter på rättegången och garvar.
De har ju inte så mycket att förlora. Möjligen får status bland likasinnade.

Sen kan man ju tycka att inget blir ju bättre av att de får sitta i fängelse. Kanske inte. Den onda förblir ond och enbart en promille som faktiskt ändrar liv efter en fängelsestraff.

Men…gatan blir något säkrare under tiden medan aset sitter inne. Och bara det är en vinst.  Eller varför inte skicka såna iväg. Som man gjorde förr. Australien är en gammal straffkoloni och befolkades av straffångar en gång i tiden.  Brottslighet är ingen ärftlig sjukdom egentligen. Så det bor nu fina människor i Australien. 🙂
Mars ska ju befolkas och utforskas. Skicka dit dem vet jag.

AB, Expressen; DN, SvD

Annons

12 tankar om “skicka dem till yttre rymden med en enkel resa.

 1. Ingen annan kommentar än att jag håller med. Och undrar lite försiktigt vad det är som gör att människor blir såna här, för det kan inte vara något typiskt mänskligt – det typiskt mänskliga är ju faktiskt att vi tar hand om varandra.

  Gilla

  • Jag är helt säker på att det är fel på ett gen. Så kanske borde man få fram hur man kan rätta till just den genen. Men det gör inte saken bättre heller att domstolarna är så lättmanipulerade idag.

   Gilla

 2. Jag blir så upprörd! Vad är det ta för fem SVIN som sparkar ner en gammal kvinna?Ja skicka dessa med enkelbiljett till Mars. Det blir billigare att ha svinen där än här i Sverige. Jag undrar bara var är alla politiker är ingen vågar prata om händelser som dessa det är inte första ggn detta händer. Är de rädda för att bli stämplade för rasistiska?

  Gilla

  • Man blir så förbannad. Det är illa nog om det är yngre som blir offer för våld, men de kanske ändå har något större chans att komma undan eller slå tillbaka, men en 87år gammal kvinna har ingen chans alls.
   Och vad är det för typer de är som även sparkar på en hund.
   Elaka människor med sten i hjärtat. Såna människor har ingen plats i dagens samhälle. Bort med dem.

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.