dagens krypande förbannelse.


Jävla hantverkare som aldrig kan ge besked. Känslan jag får liknar den obehagliga känslan som jag fick när jag kom i  närheten av denna gravplatsen. Och trodde att den döda var på väg ut från sin kalla grav. Skeletterad och skrämmande. För att få upprättelse och ställa till för ingen bryr sig om hans boende längre. Fick kalla kårar på ryggen innan jag insåg verkligheten.
Jag blev lurad.
Precis som jag blev lurad av hantverkare idag. Idag skulle de byta radiatorventiler.  Samma dag jag fick vetskap om det ringde jag  arbetsledaren och förklarade att jag har en verksamhet här och  jag är beroende av mina kunder och man kan inte bara jobba med ventiler medan jag jobbar med  kunderna.
Inga problem vi gör det innan tio sa han.
Nu säger han att han sa bara att de kommer och tittar på vad som ska göras före 10. När de hinner till mitt jobb? jaaaa, vi kommer. Så nu var jag tvungen att avboka kunder med kort varsel för hantverkare är jävla impotenta zombies som inte kan ge ett plan hur deras jobb fortskrider.
Jag förlorar naturligtvis inkomst genom att ledaren inte kan sitt jobb. Och framförallt för att han inte lyssnade vad jag sa när jag ringde honom.
Hela dagen förstört för att jag är jävligt upprörd och kommer ta tid innan jag blir balanserad igen.

(Och inget blev nu bättre av att det jag skrev först har helt och hållet försvunnit bara för att jag var inte uppkopplad, då jag var tvungen att möblera om för hantverkarnas skull. Det är mitt fel, fast det är ju trots allt deras fel.  en dörr gick i baklås som sen nu tog en halvtimme att lirka upp. Och min skrivare tuggade in min headset för jag la den dit för när jag är upprörd tänker jag inte riktig klart. Och dagen är långt ifrån slut än. Ge mig styrka!!!!)

Annons

20 tankar om “dagens krypande förbannelse.

  • Nu är det över den här gången. Men de ska komma tillbaka om några månader för att byta just knoppen. Kul. För jag förstår varför har man inte gjort det med et samma? Nåväl. Det blir den dagens sorg.

   Gilla

 1. Stackars stackars dig. Jag vet precis hur det känns. Hantverkare är ett väldigt konstigt släkte för sig, och det är konstigt att inte fler utbildar sig till hantverkare, för det måste väl vara en väldig brist på dem (saknar konkurrens) för att de ska kunna bete sig på det viset!? Det är ju så med alla sorters hantverkare, enligt min uppfattning.
  Och ja, har det väl börjat jävlas, så fortsätter gärna både den ena och den andra saken hela dagen sedan…

  Får se om det lyckas att kommentera nu då? Jag försökte via mobilen förut idag, men när jag tryckte på ”sänd” så ville den plötsligt ha lösenord för wordpress? Och allt jag skrivit försvann eftersom jag inte hade det… 😦

  Gilla

  • Skönt att jag är inte ensam med mina reflektioner.
   Och ju din kommentar kom med den här gången.
   Brukar också svara från telefonen. Ibland går det jättebra, och ibland vill den ha lösenord och bara undrar var ska jag skriva in lösenordet, för det kommer inte upp någon skylt för det.

   Gilla

 2. Ta det lugnt! Andas! Inte blir bättre för att man retar upp. Det brukar krångla ännu mer då. Men vet hur det känns. Jävla grisar! Du får hata dom men ta det lugnt under tiden. Verkligen gravlik bild.

  Gilla

    • Blev en cigg. 🙂
     Men dagens prövningar tog kraft. Kände av på kvällen.
     Och jobbdatorn stängde av sig självt. Och kom upp sen en skylt att ett allvarligt fel inträffade. Tiden börjar bli mogen för att köpa en ny (den är faktiskt 6-8 år gammal. Och den har börjat hosta. Har ingen kraft heller. Inte jag heller.

     Gilla

   • Ta en hårtuss från dom och tillverka en voodoodocka och några otäcka nålar … 🙂

    En annan förutsägelse är att det inte kommer att bli varmare i lokalen efter bytet.

    Been there – done that.

    Gilla

    • Lågoddsare. Anläggningen måste ju luftas av för att cirkulationen ska fungera när man har tappat ut en massa vatten.

     Scenariot brukar vara följande: Fastighetsägare har slutit avtal med Djävulen (Fortum) om fjärrvärme för att det såg billigt ut. Första året är allt frid och fröjd (ungefär tills värmepannan i fastigheten är bortmonterad) sen chockhöjs priset på fjärrvärmen under de följande åren.

     Nånstans år 4-5 bestämmer sig Fastighetsägaren för att göra något åt uppvärmningsostnaden och installerar strypningar på elementen och …

     Fortsättningen kan du säkert räkna ut själv. 😛

     Gilla

 3. Jag känner verkligen med dej, vet vad du talar om, hade ett ANTAL OLIKA hantevkare i huset under ett par månader… inte kul….
  och dataproblem ska vi inte bara tala om, stckars dej… och på toppen förlora inkomster. Själv skulle jag inte avbokat, utan bara nekat hantverkare när jag haft kunder – hantverkarna hade fått återkomma- det var säkert flera ventiler i huset som skulle bytas….
  Hopps det är över nu…..

  Gilla

  • Nu ska de lufta systemet. Inom en timme eller så. Sen ska någon byta ut det de nu satt upp till någon precisionsgrej inom ett par måååååååånader.
   Så det är inte helt slut.
   Det vore så enkelt.

   Gilla

 4. Brr ruggig bild verkligen! Ser faktiskt ut som det är nån på väg ut där…
  Tråkigt med alla dessa hantverkare, hoppas din dag blir bättre nu! Kram!

  Gilla

  • Jag blev ju skitskraj när jag närmade mig just den graven. Var som en dålig film.
   Tog minuter innan jag vågade gå så nära att jag såg att det jag trodde var fingrar var det bara grenar. Brrrrr… Läskigt.
   Kan ju inte bli annat än bättre, för blir det sämre då skjuter jag. 😉

   Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.