ett frö från Vatikanen har växt upp…


Jesusbarn är portad från julfirandet i Helsingborgs museer och trädgårdar. What a fuck? måste jag ändå säga.  Då är det kanske lika bra att sluta fira Jul överhuvudtaget, och alla går vi jobba som vanligt.
Avskaffa religion! För alla isåfall.  Men kanske är bättre att vänta så att den kan avskaffa sig själv. Vilket kommer också att hända. Man behöver inte bli så drastisk. Låt saken utveckla sig självt.
Jag är inte religiös. Har aldrig trott och kommer heller att bli troende. Kommer inte heller förstå mig på folk som vurmar och ber till en gubbe. Dock är  jag r inte i majoritet.
Men vem vet kanske är bättre att leva i en sagovärld än i verkligheten. Har ju aldrig testat sagovärlden sen jag har klivit ur den som barn.
Sverige är en kristet land dock, med kristna värderingar. Vad är det som är fel med det?
Men den dagen politiker tar steget till att förbjuda ramadan för att det är en ohälsosam vana, som tar kål på kroppen, kanske kan man förbjuda julfirandet också.

Ett frö  från Vatikanen har nu vuxit upp i Stockholm. Här är beviset, det finns en Gud kanske ändå 😉

DN

Annons

8 tankar om “ett frö från Vatikanen har växt upp…

  1. Det är kanske best före datum ,men religon enbart till flykts ort , vem kan sega att det besta religioner är och vilken ? att vara god människa behöver inga religion ,

    Gilla

Kommentera gärna, tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.